STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1: Τριάρα με ονειρικό ντεμπούτο Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δίχως να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 επί του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Βαγιανίδη να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Ζαχίντ και Μακέντα τα άλλα τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 επί του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες. Οι πράσινοι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αλλά έφτασε εύκολα και δίκαια στην τελική επικράτηση. Σίγουρα το πρόσωπο που ξεχώρισε ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο 18χρονος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα και είχε συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Παράλληλα, ο Βαγιαννίδης έγινε ο 12ος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη σεζόν, ενώ ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ μετά από έξι ματς ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ.

1. ΟΝΕΡΙΚΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

Η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα αποτέλεσε μία μικρή έκπληξη από τον Γιώργο Δώνη και σίγουρα ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα θυμάται το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού για χρόνια.

Ο 18χρονος έπαιξε σε θέση δεξιού εξτρέμ και στην πρώτη του τελική προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωθρά το ματς, προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή του Κουρμπέλη μόλις στο 6' και μετά το 10' άρχισε να ανεβάζει στροφές.

Στο 23' οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Βαγιαννίδη. Ο Αποστολάκης εκτέλεσε το πλάγιο από τα δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Κουμπέρλη που έκανε το γύρισμα. Ο Σιέστεντ με τον Φερνάντεθ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα και ο 18χρονος του Παναθηναϊκού την έστειλε στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

2. ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΟΥΝΙΕ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΖΑΧΙΝΤ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας το δεύτερο γκολ το οποίο και θα του έδινε μεγαλύτερο προβάδισμα. Ο Παναιτωλικός είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο μην μπορώντας να αντιδράσει στην πίεση που του ασκούσαν οι πράσινοι.

Οι πράσινοι είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και παραλίγο να το πληρώσουν. Στο 38' ο Μουνιέ έκλεψε την μπάλα ( με υποψία χεριού) από τον Πούγγουρα και βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη όμως ο τερματοφύλακας των πρασίνων τον νίκησε κρατώντας το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε ο πρώην μεσοεπιθετικός των πρασίνων το πέτυχε ο Ζαχίντ. Ο Βαγιαννίδης τροφοδότησε τον Νορβηγό μέσο μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκείνος άδειασε με ωραία προσπάθεια τον Μάλη, βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντεθ και τον νίκησε για το 2-0 στο 40ο λεπτό.

3. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΝΤΑ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλειδώσει το ματς χάρη στην ποιότητα του Χατζηγιοβάνη στο ένας εναντίον ενός.

Ο Κουρμπέλης έκλεψε την μπάλα ψηλά και αυτή πήγε στον εξτρέμ των πρασίνων. Εκείνος απέφυγε πρώτα τον Σιέστρεντ, μπήκε στην περιοχή και εκεί τον ανέτρεψε ο Μάλης που δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Μακέντα ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 3-0 στο 49'.

4. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ

Μετά το 3-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση κάποιες καλές συνεργασίες του Αγιούμπ με τον Ζαχίντ δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που δεν παράτησε το ματς.

Ο Γιώργος Δώνης φώναξε αρκετές φορές στους παίκτες του αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από τα πολλά λάθη που έκαναν . Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Πανατωλικός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Ντάουντα.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός μετά από έξι αναμετρήσεις που κράτησε το μηδέν.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ