STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα highlights από τη... νίκη των "ερυθρόλευκων"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός όσο παίχθηκε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ήταν καλύτερος και πριν τη διακοπή του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Γκερέρο από το 53'. (VIDEO)

Όσο παίχθηκε ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Γκερέρο στο 53' της αναμέτρησης.

Δείτε σε βίντεο τόσο το τέρμα του Ισπανού όσο και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

1. ΛΑΘΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΦΑΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε αλλά στα πρώτα λεπτά, ελέω και των όσων έγιναν στο 5', με το ντου στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" δεν υπήρχε ρυθμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 22' της αναμέτρησης με τον Μασούρα να σουτάρει και τον Διούδη να μπλοκάρει.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστή τον Κουρμπέλη. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο αρχηγός του τριφυλλιού πήρε την κεφαλιά και ο Σα εντυπωσιακά έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ. Οι πράσινοι απείλησαν ξανά στο 28' μετά από ωραία σέντρα του Γιόχανσον αλλά την κεφαλιά του Μακέντα μπλόκαρε εύκολα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός είχε και αυτός μια εξαιρετική στιγμή με πρωταγωνιστή τον Μπουχαλάκη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια και εν συνεχεία το σουτ του Μασούρα έφυγε έξω.

Ο Παναθηναϊκός εν συνεχεία και μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο έκανε αρκετά αβίαστα λάθη δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με τον Κουρμπέλη όμως να εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φάση και να απομακρύνει τη μπάλα σωτήρια.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά το μονοκόμματο σουτ του Ινσούα με το αριστερό έφυγε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γκιλιέρμε με εξαιρετική κάθετη πάσα είδε την κίνηση του Γκερέρο ο οποίος έφυγε πίσω από τη σέντρα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Διούδης απομάκρυνε. Στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Κάτσε επιχείρησε το σουτ με τον Σα να μπλοκάρει.

Ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης από θέση οφσάιντ βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη, τον πέρασε από τα αριστερά του και έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα έξω από την αριστερή πλευρά των διχτύων.

Το πρώτο 45λεπτο μάλιστα έκλεισε με το τις δυο ομάδες να έχουν 13 τελικές, 5 ο Παναθηναϊκός, οκτώ ο Ολυμπιακός εκ των οποίων οι 3 και 4 στην εστία αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα highlights από τη... νίκη των "ερυθρόλευκων"

2. ΒΡΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές στις ενδεκάδες τους με τον Ολυμπιακό που στο πρώτο 45λεπτο είχε χάσει σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ να μπαίνει στο δεύτερο μέρος πιο δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.

Αρχικά απείλησε στο 51' με όμορφη λόμπα του Ποντένσε από τα αριστερά αλλά στο 53' ήρθε το γκολ που έψαχνε από τον Γκερέρο. Ο Κούτρης έκανε μια ωραία μπαλιά από τα αριστερά προς τον Ισπανό φορ ο οποίος νίκησε με κεφαλιά τον Διούδη. Ένα γκολ που θύμισε αρκετά το αντίστοιχο που είχε πετύχει ο Γκερέρο κόντρα στη Μίλαν στην Ιταλία.

Ο Δώνης προσπάθησε άμεσα να κάνει δυο αλλαγές στην ομάδα του και να την κάνει πιο επιθετική με τους Χατζηγιοβάνη και Άλτμαν να μπαίνουν στο ματς αντί των Δώνη και Οικονόμου.

3. ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΤΣ

Οι δυο αμυντικοί χαφ της κάθε ομάδας, οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, ήταν οι καλύτεροι των δυο ομάδων όσο είχαμε παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα εκ των κορυφαίων. Είχε την καλύτερη στιγμή για το τριφύλλι απειλώντας τον Σα και φτάνοντας κοντά στο γκολ ενώ στην άμυνα τουλάχιστον σε τρεις φάσεις βρέθηκε σε καίρια θέση και έκοψε προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού πριν αυτοί γίνουν απειλητικοί για την εστία του Διούδη.

Από την άλλη ο Μπουχαλάκης για τον Ολυμπιακό αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της ομάδας των "ερυθρόλευκων". Έκοψε αρκετές υποσχόμενες επιθέσεις των "πράσινων" και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ενώ παράλληλα όταν του δόθηκε η δυνατότητα βγήκε και μπροστά και απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο ματς από πλευράς "ερυθρόλευκων".

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Μάρκο Φριτζ (Γερμανία)

Βοηθοί: Ντομινίκ Σχάαλ (Γερμανία), Μαρσέλ Πελγκρίμ (Γερμανία)

Τέταρτος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου (62' Άλτμαν), Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (59' Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης, Μακέντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ): Σα, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο

Γκολ: 53' Γκερέρο

Κίτρινες: 47' Ελαμπντελαουί

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ