STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η διακοπή του 70ού λεπτού από τον διαιτητή, Μάρκο Φριτζ, ήταν και οριστική.

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτζ, διέκοψε για δεύτερη φορά - το είχε κάνει για πρώτη έξι λεπτά μετά από την έναρξή του λόγω εισβολής οπαδών του Παναθηναϊκού κι επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού - το ντέρμπι των "αιωνίων" κι αυτή ήταν οριστική.

Το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά από απόφαση του Γερμανού διαιτητή και ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 από το 53' και το γκολ που είχε σημειώσει ο Γκερέρο.

Ο Φριτζ και οι βοηθοί του σαράντα λεπτά μετά την διακοπή του αγώνα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να δουν πως είναι η κατάσταση και παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει ο Γερμανός είδε κάποιους οπαδούς ακόμα στις εξέδρες, κυρίως στα επίσημα, και αποφάσισε την διακοπή του ντέρμπι.

Ήταν χαρακτηριστική η κίνηση που έκανε με τα δυο του χέρια και η λέξη που είπε: "Finished". Πριν πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Από τον Παναθηναϊκό έκαναν λόγο για οριστική διακοπή χωρίς να υπάρξει αιτιολογία από πλευράς του Γερμανού διαιτητή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ