STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για πλημμελήματα κατηγορούνται οι συλληφθέντες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι συλληφθέντες για τα επεισόδια του κυριακάτικου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό παραπέμφθηκαν μόνο για πλημμελήματα.

Στο Αυτόφωρο τριμελές παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι οκτώ συλληφθέντες από τα κυριακάτικα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα, αφού όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι διέπραξαν μόνο πλημμελήματα.

Οι συλλήψεις αφορούν τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Εκ των οποίων οι πέντε είναι ανήλικοι και οι τέσσερις με λευκό ποινικό μητρώο με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της αντίστασης κατά της αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εξέδωσε διάταξη με την οποία τους απαγορεύει την προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών και μέσω βίντεο αν ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα μπορεί να γίνουν επιπλέον συλλήψεις.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ