ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν παίζουν την Κυριακή αν αναβληθούν τα ματς με ΠΑΣ και ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορούν να αγωνιστούν αύριο Κυριακή (30/9) αν αναβληθούν απόψε οι αναμετρήσεις τους εναντίον του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Οι λόγοι και το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση αναβολής.

Ούτε το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε το ΟΦΗ - ΑΕΚ πρόκειται να διεξαχθούν αύριο Κυριακή (30/9) στην περίπτωση αναβολής λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν σήμερα στο νότιο τμήμα της χώρας, παρότι ο σχετικός κανονισμός αναφέρει ότι σε περίπτωση αναβολής ενός αγώνα, αυτός ορίζεται από τον διαιτητή την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα.

Για το ΟΦΗ - ΑΕΚ τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα εξ αρχής. Η Ένωση υποδέχεται την Μπενφίκα εντός 48 ωρών (την Τρίτη), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς δεν μπορεί να αγωνιστεί Κυριακή.

Όσο για το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα; Δεν μπορεί να διεξαχθεί αύριο Κυριακή για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το ματς Κυπέλλου εναντίον του Παναιτωλικού (εξ αναβολής από την προηγούμενη εβδομάδα) έχει οριστεί για το απόγευμα της Τρίτης (48 ώρες μετά).

Ακόμη, όμως και στο... υποθετικό (και απίθανο) σενάριο, στο οποίο Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ θα συνεργάζονταν ούτως ώστε νε μετατεθεί για την Τετάρτη το ματς Κυπέλλου και να εξυπηρετηθούν οι δυο ομάδες, έχει τεθεί απαγορευτικό από το ΟΑΚΑ, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου δύο 24ωρα πριν από ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνεπώς, σε περίπτωση αναβολής ενός ή και των δύο αγώνων, θα περιμένουμε τη Σούπερ Λίγκα. Και την ΕΠΟ, διότι υπάρχουν άλλες δυο αγωνιστικές Κυπέλλου μεσοβδόμαδα στο προσεχές διάστημα και δυο διακοπές πρωταθλήματος λόγω του Nations League (Οκτώβριος και Νοέμβριος). Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η ΑΕΚ λόγω και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεών της, γι' αυτό και η Ένωση έχει διαμηνύσει στην ΕΠΟ ότι είναι διατεθειμένη να αγωνιστεί εναντίον της Λαμίας στο εξ αναβολής ματς Κυπέλλου χωρίς τους διεθνείς της, τη μεθεπόμενη εβδομάδα (Ελλάδα - Ουγγαρία στς 12/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ