STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος: Το πέναλτι έγινε σωστά φάουλ εκτός περιοχής μέσω VAR

Παναιτωλικός - Βόλος: Το πέναλτι έγινε σωστά φάουλ εκτός περιοχής μέσω VAR

O διαιτητής Κατσικογιάννης έδωσε αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες από τον Σιέστεντ στο Παναιτωλικός - Βόλος, για να κάνει όμως χρήση του VAR και να πάρει πίσω την απόφασή του δίνοντας φάουλ εκτός περιοχής (VIDEO).

Τo VAR μπήκε στη ζωή του ποδοσφαίρου για να κάνει πιο δίκαιο το άθλημα και να μην επιτρέπει μεγάλα λάθη που δεν είναι εύκολο να τα αντιληφθεί κανείς διά γυμνού οφθαλμού, και μία τέτοια φάση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (9/2) στο Παναιτωλικός - Βόλος.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τόρες έκανε την ντρίμπλα, ο Σιέστεντ τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Κατσικογιάννης (συνδέσμου Ηπείρου) έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ της ομάδας του Βόλου, με το VAR όμως (διαιτητής VAR ο Κοτσάνης, συνδέσμου Δράμας) να επεμβαίνει και να αλλάζει την απόφασή του.

Και αυτό γιατί φάνηκε με τη χρήση του VAR πως η παράβαση είχε γίνει εκατοστά έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Κατσικογιάννη να αλλάζει την αρχική του απόφαση και το πέναλτι να μετατρέπεται σωστά σε απλό φάουλ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ