STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 1-1: Τσίμπησαν το βαθμό στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος βρέθηκε να χάνει από το 42ο λεπτό από τον Παναιτωλικό αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό που τον κρατάει ζωντανό ακόμα και για play off. (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός βρέθηκε αγκαλιά με το τρίποντο στο παιχνίδι με τον Βόλο αλλά οι φιλοξενούμενοι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έφεραν το ματς στα ίσια με το Δημόπουλο και το τελικό 1-1 τους δίνει ένα πολύτιμο βαθμό που τους κρατάει ζωντανούς ακόμα και για είσοδο στα play off.

Η ομάδα του Αγρινίου που είχε προηγηθεί με τον Μουνιέ στο 42' έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να ξεφύγει έξι βαθμούς από τον Πανιώνιο. Σπατάλησε όμως αρκετές ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι με τον Άλβαρες.

Στο παιχνίδι έγινε εκτενή και σωστή χρήση του VAR με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Ντίας και Μάντζης ενώ σωστά ένα πέναλτι που αρχικά υπέδειξε ο Κατσικογιάννης έγινε φάουλ με τη χρήση του VAR.

Το σοβαρό λάθος για το οποίο ελέγχεται ο διαιτητής της αναμέτρησης αλλά και οι βοηθοί του είναι αρχικά για το φάουλ που υπέδειξε και από το οποίο προήλθε το γκολ του Βόλου καθώς η φάση ήταν ανάποδα καθώς ενώ και τα λεπτά των καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο παιχνίδι άφησαν με παράπονα και τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ματς στο Αγρίνιο:

1. ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ

Ο Παναιτωλικός μπήκε στην αναμέτρηση αρκετά καλά και με κινητήριους μοχλούς τους Ντίας, Άλβαρες, Ρόσα, Μουνιέ και Ντάουντα άρχισε να απειλεί και να δημιουργεί τη μια φάση μετά την άλλη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, άσκησαν πίεση, κέρδισαν κόρνερ, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Γκαραβέλη ο οποίος έσωνε κάθε φάση μπροστά από την εστία του.

Η μόνη κακή αντίδραση που είχε ήταν στο 42' όταν ο Ντίας έκανε το σουτ και απέκρουσε ασθενώς με τον επερχόμενο Μουνιέ με πλασέ να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα και να ανοίγει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν ακριβώς στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο 45λεπτο και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλι. Έφτιαξαν τελικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Παναιτωλικού ενώ είχαν δοκάρι στο 62' μετά από σουτ του Άλβαρες.

Εν συνεχεία μάλιστα και στα λεπτά που απέμεναν ήταν αυτοί που είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όπως στο προηγούμενο διάστημα.

2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος αν και βρέθηκε να παίζει άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εν τέλει δεν τα παράτησε και ιδίως μετά το 70' προσπάθησε να βγει στην επίθεση και να απειλήσει και αυτός την εστία του Φερνάντες.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Δημόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο της άμυνας του Παναιτωλικού και από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Βόλος έδειξε επιμονή στο να βρει μια ευκαιρία και να την κάνει γκολ και από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου σε ένα ακόμη ματς πλήρωσε την κακή αμυντική της λειτουργία στις στημένες φάσεις.

3. ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Παναιτωλικός πήρε ένα βαθμό και πλέον βρίσκεται στο +4 από τον Πανιώνιο και όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να μπει στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League. Με την εικόνα μάλιστα που δείχνει η ομάδα του Μάχη Χάβου στα τελευταία ματς και την αγωνιστική της άνοδο δείχνει πως έχει τύχη.

Οι Ντάουντα, Ρόσα και Μουνιέ έχουν βελτιώσει αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας του Αγρινίου ενώ θετικά στοιχεία έχει δείξει και ο Φερνάντες κάτω από τα γκολπόστ ο οποίος από την ημέρα που ήρθε έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Οπότε στα play out ο Παναιτωλικός αναμένεται να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, καλύτερο, απ' αυτό που έδειχνε στη διάρκεια όλης της σεζόν.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ