STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: Τρίποντο και καθάρισαν οι Αγρινιώτες

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Βόλο με το τέρμα του Ντουάρτε στο 31' και παρέμεινε στην κατηγορία δίχως να τον νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που ήταν στην καλύτερη θέση σε σχέση με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο στη μάχη της παραμονής. Οι Αγρινιώτες δεν άφησαν τα πράγματα σε άλλα χέρια αφού επικράτησαν με 1-0 απέναντι στον Βόλο και καθάρισαν την υπόθεση παραμονή χωρίς καν μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, είχαν δύο δοκάρια, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που είχε την ουσία και έφτασε στη νίκη.

Εκείνο που μετρά φυσικά για τους Αγρινιώτες είναι η παραμονή. Η ομάδα του Μάκη Χάβου εξασφάλισε την παρουσία της στην Super League και τη νέα σεζόν ανεξάρτητα με το εάν θα γίνουν μπαράζ αφού τερμάτισε στην 12η θέση πάνω από Ξάνθη και φυσικά Πανιώνιο.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 11 Ιουλίου

ΑΕΛ - Ξάνθη 0-0

Αστέρας - Λαμία 1-1(18'Κρέσπι /50'Μπιανκόνι)

Ατρόμητος - Πανιώνιος 0-0

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0(31' Ντουάρτε)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Αστέρας 43

8. Ατρόμητος 42

9. ΑΕΛ 36

10. Λαμία 35

11. Βόλος 31

12. Παναιτωλικός 29

..................................

13. Ξάνθη 24

..................................

14. Πανιώνιος 23

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2

** Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

1. ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ελάχιστες καλές στιγμές είχε το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπλόκαραν τον Πανατωλικό και μάλιστα είχαν δοκάρι μόλις στο δεύτερο λεπτό σε κεφαλιά του Μήτογλου. Αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαν να είχαν απειλήσει και άλλες φορές την εστία του Φερνάντεθ.

Εκείνοι, όμως, που σκόραραν ήταν οι γηπεδούχοι. Σε μία φάση που προήλθε από το μοναδικό λάθος των φιλοξενούμενων ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κυζιρίδης γύρισε απρόσεκτα την μπάλα προς τον Γκαραβέλη και ο Μπαΐροβιτς πρόλαβε και έκλεψε την μπάλα. Αμέσως, την γύρισε στον Ντουάρτε ο οποίος με γυριστό σουτ με τη μία έκανε το 1-0.

2. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΒΟΛΟΣ, ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

Μετά το τέρμα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι ο Βόλος έγινε ακόμα πιο επιθετικός και απείλησε δύο φορές στο 37' και στο 39', αλλά και στις δύο φάσεις οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Φερνάντεθ.

Αντίθετα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν μία ανάσα από το 1-1. Μετά από σέντρα του Φεράρι από τα αριστερά, ο Γέντρισεκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Φερνάντεθ.

3. ΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 1-0 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ακόμα λιγότερες καλές στιγμές. Για την ακρίβεια είχαμε δύο καλές στιγμές μέσα στο ίδιο λεπτό. Αρχικά, ο Μπαΐροβιτς κατάφερε και έχασε το άχαστο στο 78' όντας μέσα από την μικρή περιοχή έκανε την προβολή και η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Βόλος κατάφερε να σκοράρει με τον Κυζιρίδη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μάλιστα, υπήρξε εξέταση από το VAR η οποία και επιβεβαίωσε ότι η απόφαση του Άγγελου Ζήρδα ήταν σωστή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Αριγίμπι (61' Μουνιέ), Ρόσα (61' Άλβαρεζ), Μπαΐροβιτς.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μήτογλου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55' Φερνάντο).

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 31' Ντουάρτε

Κίτρινες: 41' Ταχάρ, 75' Ντουάρτε

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας), Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ