STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά στο Αγρίνιο. Ροντέο στο δεύτερο μέρος, με τον Πλατανιά να πιέζει για την ισοφάριση.

Ωραία παιχνίδι στο Αγρίνιο παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Παναιτωλικός ήταν σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει παραπάνω από ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Χάβου "έκατσε" με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πιέσει για την ισοφάριση.

Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πλέον οι γηπεδούχοι βλέπουν στα κρυφά... Ευρώπη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκουελέ, Μπεχαράνο, Γοδόι, Καλογέρης (Μαλεζάς 86'), Μύγας (Κόρμπος 61'), Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες (Βασιλείου 69').

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Ιτουά, Νέπλιακ, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Τετέ, Μενδρινός (Γιακουμάκης 80'), Μιλούνοβιτς (Φιγκέιρα 71'), Τσουράκης (Τσοντάκης 75'), Ναζλίδης.

Γκολ: Μπεχαράνο (σουτ 24') -

Κάρτες: Μύγας (κίτρινη 42'), Τσουράκης (κίτρινη 61'), Κέβιν (κίτρινη 77'), Κουλιμπαλί (κίτρινη 82'),

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που σωστά προηγήθηκαν στο σκορ και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ο Πλατανιάς απείλησε με ένα σουτ στο 2ο λεπτό και αυτό ήταν.

Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτιαξε τρεις καλές ευκαιρίες στο 3' το 9' και το 11', με τον Άλβες, κλασικά, να χάνει φάσεις με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Το 1-0 ήρθε στο 24ο λεπτό. Ο Μαρτίνες έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, ο Μπεχαράνο έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με την ομάδα του Μάκη Χάβου να χάνει σωρεία ευκαιριών. Μαρτίνες, Καλογέρης, δυο φορές ο Γοδόι και μία ακόμα ο Μύγας δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον καταπληκτικό Ολιμπά.

Άλλαξε το σκηνικό

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πλατανιά να πατάει καλύτερα, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία. Ο Κάπελ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Άλβες φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Βραζιλιάνος πήρε πάνω του και νέα επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ολιμπά, παρότι είχε παίκτη μόνο δίπλα (στο ξεκίνημα της φάσης ο Πλατανιάς έχασε καλή ευκαιρία με τον Τσουράκη).

Όσο περνούσε η ώρα πάντως ο Πλατανιάς πίεζε και στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό. Μάλισα στο 81' άγγιξε την ισοφάριση, όμως το σουτ του Ναζλίδη βρήκε πάνω στον πεσμένο Κούσα.

Η φάση του αγώνα

Σε μία από τις πρώτες φάσεις του δευτέρου μέρους, ο Άλβες μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή. Δίπλα του είχε παίκτη ολομόναχο με κενό τέρμα. Επέλεξε όμως να στείλει τη μπάλα πάνω στον Ολιμπα.

Ο διαιτητής

Δεν είχε προβλήματα. Πέρασε απαρατήρητος.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Νικολά Μαρτίνες έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Οι περισσότερες ενέργειες ξεκινούσαν από τα πόδια του, ενώ το γκολ προήλθε από δική του ασίστ. Βέβαια όπως στα περισσότερα ματς, έτσι και σε αυτό σε κάποιες φάσεις το παράκανε, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε καθόλου.

Μας άρεσε

Οι παίκτες του Πλατανιά όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να πάρουν ένα βαθμό.

Δεν μας άρεσε

Ο Άλβες σε ένα ακόμα παιχνίδι έχασε ευκαιρίες με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Επίσης η επιλογή του Μάκη Χάβου να γυρίσει πίσω την ομάδα του ήταν το λιγότερο κακή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ