STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε με απίστευτο γκολ στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ επιτεύχθηκαν τρία τέρματα αλλά όλοι θα θυμούνται την αναμέτρηση για το απίστευτο γκολ που σημείωσε ο Βιεϊρίνια. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Αγρίνιο με ένα ακόμη τρίποντο που ήρθε μάλιστα μέσα από ανατροπή σε τρία λεπτά. Στο παιχνίδια σημειώθηκαν τρία γκολ αλλά όλοι θα το θυμούνται για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε μια απίστευτη έμπνευση και με ένα σουτ από τα σαράντα μέτρα το οποίο πήρε απίστευτα φάλτσα νίκησε τον Γιαννακόπουλο που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαίροβιτς στο 54' της αναμέτρησης.

Ο Βιεϊρίνια όμως με το πέμπτο φετινό του τέρμα, και τι τέρμα μάλιστα, έφερε το ματς στα ίσια στο 64' και πανηγύρισε έξαλα μπροστά από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Η ανατροπή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 67' με τον Μάτος. Ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά νίκησε τον Γιαννακόπουλο και διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ