STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Τα γκολ της αναμέτρησης (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ που πέτυχαν οι Μασούρας, Χασάν, Γκιλιέρμε, Καμαρά κι Ελαμπντελαουί για τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας νίκη (0-5) επί του Παναιτωλικού. (VIDEOS)

O Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 27η αγωνιστική της Super League, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Μασούρας, Χασάν, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ελαμπντελαουί). Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 50ό λεπτό, όταν μετά από πολύ ωραίο γύρισμα του Φορτούνη μετά τη μπάλια του Ποντένσε, ο Χασάν έγινε ο τελικός αποδέκτης, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί τον Κυριακίδη και έγραψε το 0-2 για τον Ολυμπιακό με το ένατό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το 0-3 έγινε στο 61ο λεπτό με τον Γκιλιέρμε. Ο Φορτούνης έκανε κόρνερ με πάσα στον Ποντένσε, ο Τρικαλινός πήρε πάλι τη μπάλα, σέντραρε από τα αριστερά, βρήκε το κεφάλι του Γκιλιέρμε και ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-3 του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η ογδόη φετινή ασίστ του Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός είχε και τέταρτο γκολ. Στο 70ό λεπτό ο Φορτούνης βρήκε στα δεξιά τον Ομάρ, εκείνος έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Ντίας, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Καμαρά από κοντά έγραψε το 0-4 για τον Ολυμπιακό, που κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Το πέμπτο και τελευταίο γκολ του Ολυμπιιακού και της αναμέτρησης ήλθε στο 78ο λεπτό. Ο Ομάρ συνεργάστηκε με τον Ντίας, έκανε τον κεραυνό με το δεξί μέσα στην περιοχή, πήρε μέσα το χέρι του Κυριακίδη, ο οποίος έπεσε για να αποκρούσει και 0-5 για τον Ολυμπιακό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ