ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός - Αστέρας: Χωρίς Μιχάι και Έρικσεν οι Αγρινιώτες, τρεις απουσίες οι Αρκάδες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Αστέρα (19:00) στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Χωρίς Μιχάι και Έρικσεν οι γηπεδούχοι, τρεις απουσίες οι Αρκάδες.

Πολύ ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Αστέρα (19:00) για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Χωρίς τους Μιχάι και Έρικσεν θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, με τον Τραϊνό Δέλλα να ανακοινώνει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. Ο Παναιτωλικός μετράει 11 βαθμούς σε επτά αγώνες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο.

Η αποστολή του Παναιτωλικού έχει ως εξής: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Καμαρά, Μανά, Πάουλο, Μάζουρεκ, Χαντάκιας, Μαλής, Ντίας, Μαρινάκης, Λουσέρο, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Ουίλιαν, Βασιλούδης, Αγρόδημος, Μοράρ, Μπελεβώνης.

Στον αντίποδα, προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε και ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή. Οι Τασουλής, Σάλας και Ματρικάρντι δεν βρίσκονται στην διάθεση του Έλληνα προπονητή, με την ομάδα της Τρίπολης να μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς, έχοντας βγάλει μέχρι στιγμής ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Η αποστολή του Αστέρα έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βλάχος, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ