STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Αστέρας 1-1: Χαμένη ευκαιρία για τους Αγρινιώτες

SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι το οποίο ήθελαν περισσότερο οι γηπεδούχοι για τη μάχη που δίνουν για την παραμονή. (VIDEOS)

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ήταν εκείνος που ήθελε περισσότερο το ματς για τη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League, όμως το παιχνίδι με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1). Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι που έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι αλλαγές του Ράσταβατς στο ημίχρονο οι οποίες βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας του και έκαναν πιο επιθετικό τον Αστέρα.

1. ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ Ο ΜΟΥΝΑΦΟ

Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Είχε την κατοχή της μπάλας, έφτανε έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου δίχως όμως να απειλήσει.

Αντίθετα, ο Αστέρας στην πρώτη του καλή στιγμή κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη φορά στο ματς που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κυκλοφορήσουν την μπάλα έφτασαν στο γκολ με τον Μουνάφο ο οποίος έπαιξε το 1-2 με τον Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του αρχηγού του Αστέρα μετά από 968 ημέρες. Από τις 4 Νοεμβρίου 2017 είχε να σκοράρει στο πρωτάθλημα ο Μουνάφο όταν είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

2. Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΤΟΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑ

Το γκολ του Αστέρα έφερε εκνευρισμό στον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Χάβου έφταναν με σωστή ανάπτυξη μέχρι την περιοχή αλλά τα χαλούσαν είτε στην τελική πάσα, είτε στο τελείωμα της φάσης αφού ήθελαν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Μία φορά δεν το έκαναν και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ρόσα με μαγική κάθετη βρήκε τον Ντάουντα ο οποίος πέρασε και τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια σε κενή εστία έκανε το 1-1. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του 32χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

3. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ράσταβατς προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα οι οποίες άλλαξαν την εικόνα τόσο της ομάδας του όσο και τις αναμέτρησης γενικότερα. Οι Μπόρχα Φερνάντες και Ριέρα μπήκαν αντί των Μπελόκ και Λουίς Φερνάντεθ και βελτίωσαν αισθητά τον Αστέρα.

Οι δυο τους μάλιστα ήταν οι πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης φάσης των φιλοξενούμενων στο 71'. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ άνοιξε στον Ριέρα εκείνος μπήκε στην περιοχή, άδειασε δύο παίκτες του Παναιτωλικού και σούταρε πάνω στον Φερνάντεθ. Από την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε πάνω στον Κρέσπι ο οποίο δεν μπόρεσε από κοντά να την στείλει στα δίχτυα.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κέβιν, Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας (65' Τζανακάκης), Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μουνιέ (73' Λουσέρο), Ρόσα (85' Μιμίτο), Νταούντα (73' Μπαΐροβιτς)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο, Μπελόκ (46' Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (65' Τζίμας), Ντέλετιτς, Φερνάντεθ (46' Ρίερα), Κρέσπι (80' Αλί Μπαμπά)

Σκόρερ: 32' Ντάουντα / 11' Μουνάφο

Κίτρινες: 37' Κέβιν, 55' Ρόσα, 73' Λιάβας, 78' Τζανακάκης / 21' Σίτο, 29' Μουνάφο, 35' Ντελετιτς, 43' Τασουλής, 78' Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας)

4ος: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Διαιτητής AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAYOUTS

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ