STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-2: Φιλική επικράτηση των Αρκάδων

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-2: Φιλική επικράτηση των Αρκάδων

Ο Αστέρας νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 2-0 με γκολ που πέτυχαν οι Κρέσπι και Λουίς Φερνάντες.

Ο Αστέρας ήταν ο νικήτης στη φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγες και δοκίμασαν αρκετά πράγματα.

Ο Αστέρας απείλησε στο 9' με το πλασέ στην κίνηση του Τζίμα που απομακρύνθηκε, στο 20' με το γύρισμα του Αλάγκμπε με την μπάλα να κοντράρει, ενώ λίγο αργότερα ο Μελίσσας μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ορόσκο. Ο Παναιτωλικός από τον πλευρό του έφτασε κοντά στο γκολ στο 29' αλλά ο Τσιφτσής έδιωξε ενώ στη συνέχεια της φάσης στο σουτ του Ντίας ιη μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 31' οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μετά από εκτέλερση πέναλτι που κέρδισε ο Τζίμας και μετέτρεψε σε γκολ ο Κρέσπι. Στο 33' το σουτ του Σίτο πέρασε αουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Αρκάδες άλλαξαν όλη την ενδεκάδα τους αλλά συνέχισαν να έχουν την υπεροχή του ματς. Στο 51' το σουτ του Λουίς Φερνάντες κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 53' ο Κνες έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Ριέρα και στην εκτέλεση κόρνερ το σουτ του Μουνάφο έξω από την περιοχή έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 62' ο Αστέρας πέτυχε ένα όμορφο γκολ με τον Μουνάφο να δίνει εξαιρετικά στον Λουίς Φερνάντες ο οποίος πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος με πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για το 0-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας (46’ Κνετ), Σκιαδάς (59’ Μεντίνα), Τζανακάκης (59’ Παρράς), Καρασαλίδης (75’ Σιέστεντ), Κωνσταντόπουλος (38′ Μαλής), Λιάβας (65’ Ταχάρ), Ντάλσιο (65’ Τσιγγάρας), Μάζουρεκ (38’ Άλβαρες), Ντίας (46’ Μεντόσα), Αριγίμπι (59’ Ντουάρτε), Βέργος (59’ Σκόνδρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος (34' Καστάνιο), Αντζουλάς, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κρέσπι, Σίτο, Όροσκο, Τζίμας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Κάρδαρης, Άλβαρες, Σουάρεζ, Πασαλίδης, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Τιλίκα, Αλί Μπαμπά, Ριέρα, Λουίς Φερνάντες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ