STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2: Στο ίδιο έργο θεατές

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μια επανάληψη του περσινού αγώνα Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο Αγρίνιο με 2-2 σε ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Παιχνίδι καρμπόν με το περσινό στο Αγρίνιο, καθώς Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα deja vu του περσινού αγώνα που επίσης είχε λήξει ισόπαλος 2-2 και μάλιστα με τον ίδιο διαιτητή.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο με εναλλαγές στο σκορ, τέσσερα γκολ και καλές φάσεις ενώ κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε την ασίστ στο πρώτο τέρμα της ΑΕΛ.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου που όμως πρόσθεσε ένα βαθμό στο σακούλι του.

1. Ο ΜΟΡΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ο Βαγγέλης Μόρας παίρνει άνετα το βραβείο του MVP της αναμέτρησης του Αγρινίου. Ο 37χρονος αμυντικός ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά παράλληλα βοήθησε την ομάδα του επιθετικά. Ο Μόρας είχε την ασίστ με κεφαλιά στο γκολ με το οποίο η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Μιχαήλ ενώ ήταν αυτός ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 80' όταν κέρδισε άπαντες στον αέρα.

Ο Μόρας που έχει περάσει μάλιστα από τον Παναιτωλικό χειροκροτήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης από τον κόσμο που αναγνώρισε την προσφορά του στην ομάδα του Αγρινίου.

2. ΡΙΣΚΑΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΒΟΣ

Ο Μάκης Χάβος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιτωλικού γνώριζε πως η ομάδα του ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Για αυτό και όταν το σκορ ήταν στο 1-1 έριξε στο ματς τον Μπαϊρόβιτς ο σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Τελικά όμως το ρίσκο αυτό δεν βγήκε στο Χάβο, ελεώ Μόρα, αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός πήρε έναν βαθμό, τον δεύτερο του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά το έργο που έχει μπροστά του ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου είναι αρκετά δύσκολο.

3. ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους επιθετικούς του να μην αποδίδουν σύμφωνα με όσα ήθελε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Τόσο ο Νούνιτς τον οποίο και έβγαλε με την έναρξη του δευτέρου μέρους όσο και ο Ντάουντα που μπήκε στη θέση του.

Επίσης και ο Ουάρντα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια δεν πήγε τόσο καλά και δεν είχε τόσες καλές ενέργειες όσο στα προηγούμενα ματς της ομάδας του. Βέβαια ο Αιγύπτιος έχει δικαιολογία πως δέχτηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες του Παναιτωλικού.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ