STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ουσιαστικός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο

Ουσιαστικός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο
Γιακουμάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος έχανε τις ευκαιρίες, είχε την απόλυτη κατοχή του αγώνα, έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, όμως ηττήθηκε με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Φωτιά στην 5η θέση και τα πλέι οφ.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος ήθελε να μην χάσει για να κάνει ρεκόρ 28ετίας, όμως όχι μόνο δεν πήρε το βαθμό, αλλά έχασε με 2-0 από τον Λεβαδειακό. Ο "ιστορικός" είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή, όμως οι Βοιωτοί εκμεταλλεύτηκαν τα παιδικά λάθη της άμυνας και πέτυχαν δυο γκολ με τρεις τελικές!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιακουμάκης που επέστρεψε με δυο προσωπικά τέρματα. Πλέον η μάχη για την 5η θέση έχει ανάψει για τα καλά, αφού Ηρακλής, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Αστέρας και Πανιώνιος βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους έξι πόντων.

Τα στοιχεία του αγώνα

Γήπεδο:Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κουράκης (Ηρακλείου)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης):Διούδης, Τασουλής (Μπαργκάν 77'), Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (Χαλκιαδάκης 64'), Μπακασέτας, Μασούρας (Καθάριος 60'), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος):Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Στάθης (Παππάς 93'), Ατζαγκούν, Μίνγκας (Τόπι 77'), Γιακουμάκης (Μπεν 88'), Μάντζιος.

Γκολ:0-1 Γιακουμάκης (5' σουτ), 0-2 Γιακουμάκης (45' σουτ).

Κάρτες: Ανσαριφάρντ (κόκκινη 13'), Στάθης (κίτρινη 32'), Μανωλάς (κίτρινη 43'), Μαχαμάτ (κίτρινη 44'), Μπακασέτας (κίτρινη 67'), Μπαργκάν (κίτρινη 78'), Χαλκιαδάκης (κίτρινη 85').

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-2.

Δυο τελικές, δυο γκολ

Συναρπαστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο να πατάει καλύτερα, να φτιάχνει φάσεις, αλλά να μην σκοράρει. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός στις δυο τελικές που έφτιαξε κατάφερε να σκοράρει! Και όλα αυτά με τον Πανιώνιο να μένει με δέκα παίκτες εξαιτίας της ανόητης αποβολής του Ανσαριφάρντ στο 13ο λεπτό.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάντζιος μπήκε από τα δεξιά και γύρισε στον Γιακουμάκη, που με πλασέ νίκησε τον Διούδη και έγραψε το 0-1. Στην προηγούμενη φάση είδε προηγηθεί κίνηση-καρμπόν από τον Μάντζιο, όμως τελευταία στιγμή η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Ο Πανιώνιος πίεσε, έφτιαξε πολλές φάσεις με τους Μπακασέτα και Μασούρα, όμως ένα τραγικό λάθος του Κόρμπου έφερε το γκολ για τον Λεβαδειακό. Ελεύθερο βολέ από τον Βερέμκο, ο Κόρμπος γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι στον Διούδη, ο Γιακουμπάκης ακολούθησε, την έκλεψε και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Ουσιαστικός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο

Τα στατιστικά του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο και πάλι να πατάει καλύτερα. Μάλιστα ο ιστορικός είχε δοκάρι στο 59ο λεπτό, μετά από σουτ του Καραμάνου και κακή αντίδραση του Βερέμκο. Αρκετά αργότερα Ατζαγκούν και Χαλκιαδάκης απείλησαν με σουτ, όμως οι δυο τερματοφύλακες δεν ανησύχησαν.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανιώνιο να κουράζεται και να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Βερέμκο παρότι είχε την κατοχή.

Η φάση του αγώνα

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Χαλκιαδάκης με ωραία ντρίμπλα μπήκε στην περιοχή, όμως αντί να σουτάρει και να ξαναβάλει στο ματς τον Πανιώνιο, βούτηξε. Όπως ήταν λογικό είδε την κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής

Σωστή η αποβολή του Ανσαριφάρντ, αφού ο Ιρανός πήγε με δύναμη πάνω στον αντίπαλο του. Ελέγχεται για ένα κράτημα στην περιοχή του Λεβαδειακού στο πρώτο μέρος. Η φάση, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολη.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Βερέμκο όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Εξαιρετικός και ο Μπακασέτας παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχασε.

Μας άρεσε

Ο Πανιώνιος το πάλεψε, παρότι με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ.

Δεν μας άρεσε

Από το 1-0 ο Λεβαδειακός γύρισε πίσω αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Το ρίσκο βγήκε στον Άκη Μάντζιο, όμως είναι κάτι που δεν θα συμβεί κάθε φορά.

Ουσιαστικός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο

Τα συνολικά στατιστικά της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ