STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ούλτε στο Sport24.gr: "Με καλή πρόταση πωλείται ο Σεμέδο"

Ούλτε στο Sport24.gr: "Με καλή πρόταση πωλείται ο Σεμέδο"

Ο προπονητής της Φορτούνα Σιτάρντ, Σιορς Ούλτε, μίλησε στο Sport24.gr για τον Λισάντρο Σεμέδο που έπαιξε φέτος στον ΟΦΗ και βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού, και απάντησε για το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο Λισάντρο Σεμέδο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, τον οποίο βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να τερματίσει πέμπτος στην κανονική διάρκεια της Super League. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, σημείωσε επτά γκολ και το όνομά του άρχισε να εμπλέκεται σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Για αρκετό καιρό ο 24χρονος απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ όπως προ ημερών διαβάσατε μέσα από το "24ο Ευαγγέλιο", η Στουτγκάρδη, δυο ομάδες της Ρωσίας και μια της Τουρκίας εξετάζουν την περίπτωσή του. Το Sport24.gr μίλησε με τον προπονητή της Φορτούνα Σιτάρντ, της ομάδας δηλαδή στην οποία ανήκει ο Σεμέδο.

Ο Σιορς Ούλτε μετέφερε τη στάση της διοίκησης σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε ότι αν έρθει οικονομικά συμφέρουσα πρόταση στον σύλλογο, τότε θα πουληθεί.

"Εχει δοθεί δανεικός για τη σεζόν 2019-2020 και την επόμενη σεζόν έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν, αλλά όχι κάτι χειροπιαστό. Οπότε αυτή τη στιγμή τον περιμένουμε πίσω για τη νέα αγωνιστική περίοδο" δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Η διοίκηση είναι ανοιχτή στην πώλησή του, αρκεί να έρθει καλή πρόταση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει καμία πρόταση απολύτως".

Ρωτήσαμε τον Ούλτε αν έχει σαφή άποψη για την αξία του Σεμέδο και γενικά για την άποψη που έχει σχηματίσει γι' αυτόν. Ο 33χρονος κόουτς απάντησε: "Έχω διακρίνει θετικά πράγματα, όπως εχω ακούσει μερικά καλά πράγματα, όχι όμως τόσα για να μπορώ να έχω καθαρή και σφαιρική άποψη, αφού όταν εγώ ήρθα στη Φορτούνα, αυτός είχε φύγει".

Το συμβόλαιο του Σεμέδο στη Φορτούνα Σιτάρντ ολοκληρώνεται το 2022, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ έχει οψιόν αγοράς του πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα ήταν δύσκολο να τον αγοράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Κουβέντα με τον Ομάρ θα γίνει, αλλά…
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ