Οριστικό: Στο Περιστέρι το Λαμία - ΑΕΚ

Οριστικό: Στο Περιστέρι το Λαμία - ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως, παρότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για διαδικαστικούς λόγους.

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα δώσει και τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως, παρότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (17/09, 20:30) θα λάβει χώρα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τους νεοφώτιστους, η ομάδα θα κινδύνευε σε διαφορετική περίπτωση να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αφού δεν έχουν επιλυθεί κάποια διαδικαστικά και επουσιώδη ζητήματα. Αυτό σημαίνει πως η Λαμία θα κάνει πρεμιέρα στο ΔΑΚ την 6η αγωνιστική, κόντρα στον Πανιώνιο (02/10, 19:30).

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκαν χθες (11-9-2017) όλες οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που ήταν απαραίτητες για την αδειοδότηση της ομάδας μας από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος superleague, ενώ οι δευτερεύουσες εργασίες, που υπολείπονται και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ουδόλως επηρεάζουν τη διαδικασία αδειοδότησης, όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας του γηπέδου.

Ως ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων, τις Τεχνικές του Υπηρεσίες και, προσωπικά, το Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη, που όχι μόνο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά υπερέβαλαν και τις ανθρώπινες δυνατότητες, ώστε ένα έργο εξαιρετικά πολύπλοκο και ιδιαίτερα δύσκολο κατασκευαστικά να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ για τα κατασκευαστικά δεδομένα της πατρίδας μας και να συγχαρούμε όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο σ’ αυτήν την επιτυχία.

Επειδή, ωστόσο, επουσιώδεις, κυρίως διαδικαστικοί, λόγοι, που δεν έχουν σχέση με την πληρότητα των κατασκευών, ενδέχεται να αποτελέσουν την αιτία για την μη παροχή σύμφωνης γνώμης εκ μέρους της εποπτεύουσας αρχής για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να χάσουμε στα χαρτιά αυτά που η ομάδα μας κερδίζει στο γήπεδο και με δεδομένο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για διορθωτικές κινήσεις, αφού η δήλωση έδρας προηγείται χρονικά, η διοίκηση της ΠΑΕ, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, με την παρουσία και του Δημάρχου, αποφάσισε το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας να είναι στις 2 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων μας γι’ αυτή την απόφασή της, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης τους, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να μισθώσει λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο Περιστέρι, όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της, ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24