STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οριστική διακοπή προβλέπει ο ΚΑΠ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι προβλέπει αναλυτικά ο ΚΑΠ για τον τραυματισμό αξιωματούχου αγώνα, όπως συνέβη στη Λεωφόρο, μετά τη ρίψη αντικειμένου που χτύπησε τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Γιώργος Κομίνης αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς , μετά το αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι. Διαβάστε τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την περίπτωση τραυματισμού αξιωματούχου αγώνα, με τον κανονισμό να τονίζει ότι προβλέπεται οριστική διακοπή γιατί υπάρχει τραυματισμός αξωματούχου αγώνα.

Αναλυτικά το άρθρο 15, παράγραφος 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ:

" Η ρίψη αντικειμένων τα οποία κατά την κοινή πείρα είναι πρόσφορα, κατά κανόνα, να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου που νόμιμα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από οκτώ (8.000,00) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ, αν δεν επήλθε σωματική βλάβη.

Αν, αντίθετα, επήλθε σωματική βλάβη επιβάλλεται χρηματική ποινή είκοσι (20.000,00) έως τριάντα χιλιάδες (30.000,00) ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ένα αντικείμενο που ριφθεί από έναν θεατή χτυπήσει τον διαιτητή ή ένα από τους βοηθούς διαιτητές ή ένα παίκτη ή αξιωματούχο ομάδος ο διαιτητής μπορεί να επιτρέψει την συνέχεια του αγώνα ή να διακόψει αυτόν προσωρινά ή οριστικά, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού, σύμφωνα με τον κανόνα 5 των κανόνων παιχνιδιού.

Αν, ωστόσο, από τη ρίψη των αντικειμένων της παρούσης παραγράφου επήλθε τραυματισμός ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή διαιτητή, τότε επέρχεται οριστική διακοπή του αγώνα και επιβάλλεται σωρευτικά

α. χρηματική ποινή από τριάντα (30.000.00) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ και

β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από μία (1) έως δύο (2) αγωνιστικές ημέρες".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ