Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, το Διαιτητικό απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ!

Το Διαιτητικό απέρριψε την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων, το οποίο σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι οριστικά πρωταθλήτρια!

Η ΑΕΚ είναι και τυπικά πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2017-18, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί απ' την Επιτροπή Εφέσεων.

Αυτό σημαίνει πως παραμένει η αρχική ποινή, η οποία ήταν αφαίρεση τριών βαθμών απ' το εφετινό πρωτάθλημα και δύο απ' το επόμενο, κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Πλέον, η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν μπορεί να προσβληθεί στο CAS.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24