ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ζέκα: "Σκηνικό πολέμου"

Ζέκα: "Σκηνικό πολέμου"
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα παραλλήλισε τα επεισόδια στη Λεωφόρο, που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - με "σκηνικό πολέμου". Ζήτησε μέτρα από κυβέρνηση κι ομοσπονδία.

Μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του, "Record", o Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Ζέκα, χαρακτήρισε λυπηρά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη "Λεωφόρο" με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό, παραλληλίζοντας το σκηνικό με αυτό πολέμου.

"Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ήξερα ότι την περασμένη σεζόν υπήρξε μπλέξιμο, αλλά εκεί ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προκλήσεις. Εδώ ήταν τέσσερις σκληροπυρηνικοί που πέταξαν φωτοβολίδες για να πετύχουν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία πρέπει να λάβουν υπόψιν τους το ποδόσφαιρο, μια και καλή. Πρέπει να βάλει χέρι σ' αυτό, να πάρεις δραστικές αποφάσεις εάν χρειάζεται κι όχι μόνο σ' αυτό το ματς. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα το μόνο πράγμα που είναι γνωστό είναι ότι οι εμπλεκόμενοι οπαδοί θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ