ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Χωρίς τελική στην εστία ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο χωρίς να καταφέρει να κάνει τελική στην εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου! Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τη στατιστική του αγώνα έκαναν μία (!) τελική αλλά εκτός τέρματος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εμφανίστηκαν στη Λεωφόρο συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς τελική στην εστία. Ουσιαστικά η μοναδική καταγεγραμμένη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, είναι το σουτ από τον Ανσαριφάρντ στο 14ο λεπτό του αγώνα, το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Από τα στατιστικά της αναμέτρησης "φαίνεται" και η καλή εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος δέχθηκε 5 τελικές στην εστία του αλλά είχε 4 αποκρούσεις. Ακόμα και στο γκολ του Μπεργκ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έχει αποκρούσει το τετ α τετ του Κλωναρίδη που τον έβγαλε εκτός φάσης για να νικηθεί από τους πράσινους.

Χωρίς τελική στην εστία ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 325 λεπτά (χωρίς καθυστερήσεις) δίχως γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και μένει χωρίς γκολ για 6ο σερί δεύτερο ημίχρονο αγώνα!

Τελευταία φορά που σκόραρε ο Ολυμπιακός ήταν στην 29 Ιανουαρίου, στο 35ο λεπτό του αγώνα με την Βέροια, στο τελευταίο ματς του Μιλιβόγεβιτς με τα "ερυθρόλευκα". Ο Σέρβος μέσος με κεφαλιά είχε πετύχει το δεύτερο γκολ των "ερυθρολεύκων" στο παιχνίδι, το όποιο τους έδωσε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έκτοτε ακολούθησαν τρία εκτός έδρας ντέρμπι όπου ο Ολυμπιακός έμεινε άσφαιρος, φτάνοντας στην μια τελική -εκτός εστίας- στην Λεωφόρο.

Γκολ στο 35' στο εκτός με την Βέροια, για να ακολουθήσουν 325 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα ο Ολυμπιακός:

  • 29/01 Βέροια - Ολυμπιακός 1-2 (24' Σαρπόνγκ / 11' Φορτούνης, 35' Μιλιβόγεβιτς)
  • 19/02 ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0 (34' Αϊντάρεβιτς)
  • 05/03 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 (53' Σάχοβ, 60' Πρίγιοβιτς)
  • 19/03 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 (15' Μπεργκ)
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ