ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Το πρώτο "ντέρμπι αιωνίων" κεκλεισμένων των θυρών

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4/3, 19:30) στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης" και αυτό θα είναι το πρώτο "αιώνιο ντέρμπι" που θα αρχίσει χωρίς θεατές!

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (4/3, 19:30) , στο "Γ. Καραϊσκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/3) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης των "ερυθρόλευκων" για την πρωτόδικη απόφαση, σύμφωνα με την οποία τους έχει επιβληθεί ποινή -3 βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 90.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη της αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η υπόθεση των Πειραιωτών ήταν να εκδικαστεί στις 17:30 την 1η Μαρτίου, αρχικά υπήρξε ενημέρωση πως θα πάει τελευταία και τελικά κατατέθηκε αίτημα αναβολής από πλευράς "ερυθρόλευκων" δια του νομικού εκπροσώπου τους, κ. Μπιλίρη.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η υπόθεση πήρε αναβολή για την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά (ανεξαρτήτως γηπεδούχου) στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που η αναμέτρηση "ερυθρολεύκων" και "πρασίνων" θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ