ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Το νέο VIDEO με την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού

Το νέο VIDEO με την επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού

Δείτε σε ένα νέο VIDEO από τις κερκίδες του "Σπύρος Λούης" όλη την εξέλιξη της εισβολής και στη συνέχεια επίθεσης των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους ανθρώπους της αποστολής του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Δευτέρας δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο VIDEO με την πλήρη εξέλιξη της εισβολής και της επίθεσης των οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο ξεκίνημα του χθεσινού ντέρμπι. Το VIDEO είναι τραβηγμένο από τις κεντρικές κερκίδες του "Σπύρος Λούης" και καταγραφεί την αρχή της εισβολής, τη συγκέντρωση πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη στιγμή της επίθεσης προς ανθρώπους της αποστολής των ερυθρολεύκων.

Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την απρόσκοπτη πορεία μιας ντουζίνας οπαδών του Παναθηναϊκού από το πλάι της θύρας 31, το πόσο άνετα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια οδεύουν λες και έκαναν περίπατο προς το σημείο "συγκέντρωσης", πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Θα προσέξετε, επίσης, πως την τελική επίθεση δεν την κάνει κανένας απ' αυτούς που εισβάλλουν στο γήπεδο, αλλά οι πρωταγωνιστές της είναι άτομα που εξ αρχής βρίσκονται πίσω από τον πάγκο και συνομιλούν με άλλους που φορούν διακριτικά.

Το κερασάκι μάλιστα είναι η στιγμή μετά τη σύρραξη, όταν εκτονώνεται η ένταση και αποχωρούν οι εισβολείς, η χειραψία που έχουν ένας από αυτούς με άνθρωπο της διμοιρίας των ΜΑΤ.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ