ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Δεν παίζει ο Βέμερ, ενοχλήσεις ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

Δεν παίζει ο Βέμερ, ενοχλήσεις ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Γενς Βέμερ δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης αντιμετωπίζοντας προβλήματα μυϊκών τραυματισμών. Κατά 99% δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Γερμανός ενώ ο Έλληνας μέσος θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Πέμπτη (19/11). (VIDEO)

Την ώρα που οι διεθνείς του Παναθηναϊκού επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, πλην του Μπεργκ, ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) προέκυψαν δυο προβλήματα για τον Αντρέα Στραματσόνι λίγα 24ώρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ιταλού στον πάγκο. Συγκεκριμένα οι Κουτρουμπής και Βέμερ για διαφορετικούς λόγους δεν προπονήθηκαν.

Ο μεν Κουτρουμπής ένιωσε κάτι σαν λουμπάγκο και δεν μπορούσε να γυμναστεί με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία και την Πέμπτη θα προσπαθήσει να μπει στην προπόνηση και αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Αντίθετα ο Βέμερ κατά 99% θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό δημιουργώντας πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας των πράσινων καθώς ήταν ο επικρατέστερος να αγωνιστεί. Ο Γερμανός ένιωσε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο στην διάρκεια του διπλού κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και περισσότερο από μια εβδομάδα. Άρα ο Στραματσόνι έχει να διαλέξει ανάμεσα στους Μπούρμπο ή Μαρινάκη για το ποιον θα τοποθετήσει στο δεξί άκρο. Εκτός και αν έχει κάποιον άσο στο μανίκι του.

Εκτός έμεινε και ο Τελάντερ ο οποίος έκανε θεραπεία ενώ ο Πράνιτς έκανε ένα μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τελειώματα και παιχνίδι. Ο Κουτρουμπής -που έχει υποστεί μυϊκό σπασμό ράχης- και ο Βέμερ, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Πράνιτς ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος αλλά ολοκλήρωσε σε πιο χαμηλό τέμπο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί".

Φουλ πρόγραμμα για τους διεθνείς πλην του Μπεργκ

Στην προπόνηση της Τετάρτης βρέθηκαν και άπαντες οι διεθνείς οι οποίοι μάλιστα είχαν τη πρώτη τους γνωριμία με τον Στραματσόνι ενώ προπονήθηκαν στη συνέχεια κανονικά. Όλοι τους πλην του Μπεργκ ο οποίος έφτασε στο "Γ. Καλαφάτης" λίγη ώρα πριν τελειώσει το πρόγραμμα των πράσινων και γυμνάστηκε μόνος του. Ο Σουηδός φορ εξάλλου ήταν και ο μοναδικός διεθνής ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού ο οποίος την Τρίτη είχε παίξει για 90 στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Δανία.

Για ακόμη μια μέρα η προπόνηση των πράσινων αναλώθηκε στην τακτική και πάνω στο 4-4-2 με το οποίο προετοιμάζει καθημερινά την ομάδα του. Αυτή τη φορά όμως δεν άνοιξε τα πλάνα του καθώς είχε μπερδεμένους τους παίκτες του ενώ και στο διπλό έβαλε τους Ζέκα και Λαγό να βγάλουν τις ενδεκάδες και δεν μοίρασε ο ίδιος τα φανελάκια.

Στο "Γ. Καλαφάτης" πλην του Λεωνίδα Βόκολου και του Δημήτρη Σαραβάκου βρέθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της πράσινης ΠΑΕ Τάκης Φύσσας ο οποίος ήταν και στη Media Day και παρέμεινε για να δει και την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης:

Το clasico – πρόκληση για τους κόουτς

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος και Κοντονής

Ο Σίλβα των ντέρμπι

Στραματσόνι: "Δεν μπορώ να περιμένω..."

Έτοιμος ψυχολογικά για Λεωφόρο ο Καπίνο!

Πράσινη δίψα - Κόκκινη ποιότητα

Ο Παππάς διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ