ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Πράνιτς: "Όλοι είδαν ότι ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα"

Πράνιτς: "Όλοι είδαν ότι ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Κύζα και τόνισε πως χρησιμοποιούσε δύο μέτρα και σταθμά στα σφυρίγματα του.

Παράπονα από τη διαιτησία του Κύζα είχε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δική του κίτρινη στο τρίτο λεπτό και επεσήμανε ότι κατά την άποψη του δεν υπήρχε φάουλ στη φάση από την οποία προήλθε το 2-1 του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Πράνιτς έκανε μια αινιγματική δήλωση αναφορικά με το μέλλον τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς και να προετοιμαστούν για την επόμενη περίοδο. Το περίεργο σε αυτό είναι ότι το συμβόλαιο του Κροάτη εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πιθανότητες παραμονής του μοιάζουν λίγες.

Αρχικά, ο Κροάτης ρωτήθηκε για το εάν τα δύο γκολ που δέχτηκε στο τέλος η ομάδα του ήταν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. "Δεν νομίζω ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε φάουλ από τον Μέστο στο δεύτερο γκολ. Όλα τα μικρά φάουλ τα έδινε σε αυτούς. Είναι δύσκολο όταν η μία ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι και η άλλη μπορεί να κάνει ότι θέλει. Για μένα αυτό είναι περίεργο.

Μοιάζει με δικαιολογία αλλά δεν είναι, είναι μόνο η αλήθεια για το τι έγινε στο παιχνίδι. Μετά από τρία λεπτά παιχνιδιού μου έδειξε κίτρινη κάρτα γιατί η μπάλα χτύπησε το χέρι μου. Τι μπορείς να κάνεις μετά στο παιχνίδι όταν παίζει με κίτρινη από το 3ο λεπτό; Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω ότι δεν άξιζαν τη νίκη. Μετά το 1-0 έπρεπε να είχαμε βάλει δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη. Μετά το 1-1 είχαμε την ευκαιρία με τον Μαμούτε. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι. Σκόραραν με ένα φάουλ και εκεί το παιχνίδι τελείωσε" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Μετά από αυτό ρωτήθηκε για το εάν θεωρεί ότι ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα με τον Πράνιτς να τονίζει: "Νομίζω ότι όλοι το είδαν. Άκουσα ότι το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στην Ελλάδα. Δεν είναι δικαιολογία. Χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι".

Τέλος, αναφορικά με τη συνέχεια της χρονιάς δήλωσε: "Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή. Κάποιες στιγμές είσαι πάνω, κάποιες άλλες είσαι κάτω. Ακόμα και εάν κερδίζαμε δεν θα άλλαζε κάτι α. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ όπου και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προετοιμαστούμε για την επόμενη περίοδο".

Μπεργκ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Από την πλευρά του ο Μάρκους Μπεργκ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα και στάθηκε στην ευκαιρία του Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά τόνισε: "Ξεκινήσαμε καλά, έπρεπε να έχουμε βάλει δύο γκολ, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη αλλά μετά ισοφαριστήκαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, αμυνόμασταν συνέχεια και ήταν ένα δύσκολο ματς.

Η συγκέντρωση έφταιγε στο τρίτο γκολ, υπήρξαν και πολλά φάουλ, είναι δύσκολο να τα εξουδετερώσεις όλα. Αν είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, όλοι πάλεψαν, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Είχαμε μεγαλύτερες ελπίδες γι’ αυτό το ματς, δεν τα καταφέραμε, είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να βρούμε ρυθμό πριν τα πλέι οφ για να τελειώσουμε σωστά τη σεζόν".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ