ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Παναθηναϊκός: Υπάλληλος της ΠΑΕ ηγήθηκε της εισβολής

Παναθηναϊκός: Υπάλληλος της ΠΑΕ ηγήθηκε της εισβολής

Από πηγές της ΕΛ.ΑΣ διέρρευσε πως γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού που είναι και υπάλληλος του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ είχε συμμετοχή στην επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού (AUDIO).

Στο αποκαλυπτικό video που είδατε την Τρίτη (18/3) στο Sport 24.gr "αποτυπώνεται" όλο το χρονικό της εισβολής οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο ξεκίνημα του ντέρμπι. Τα πρόσωπα που βρίσκονταν ήδη, αλλά και συγκεντρώθηκαν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως και οι πρωταγωνιστές της επίθεσης προς ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" αποστολής, αποτελούν υλικό που έχει... χρησιμοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ και έφερε αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας σήμερα (Τρίτη 19/3) στο ραδιόφωνο του News 24/7 88.6 αποκάλυψε ότι δυο άτομα της εισβολής έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, αλλά και πως εξετάζεται το οπτικό υλικό για να προκύψουν κι άλλες ταυτοποιήσεις.

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι", στο Sport 24 Radio 103,3, έγινε μια σοκαριστική αποκάλυψη:

Σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στο 5΄του ντέρμπι και κατέληξε στην επίθεση στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, δεν ήταν κάποιος... χούλιγκαν, αλλά γνωστός οπαδός, παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι κάποιος απλός, ή... εποχιακός υπάλληλος της "πράσινης" ΠΑΕ. Εργάζεται στην ασφάλεια της ομάδας (έτσι προφανώς εξηγείται πως ήταν γνωστός τόσο αξιωματικών των ΜΑΤ, αλλά και των ανθρώπων της Διεύθυνσης Βίας)!

Μάλιστα, κατά το παρελθόν, όπως γνωρίζουν και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, δυο φορές είχε φτάσει στην... έξοδο, ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πίσω την απομάκρυνσή του.

Στο δια ταύτα: Αν ισχύουν τα όσα κυκλοφορούν από χθες, με πηγές από την Αστυνομία στους γύρω γύρω και έφτασαν μέχρι τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την... έκαναν στον Αλαφούζο το βράδυ της Κυριακής, ουσιαστικά υπάλληλοί του.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ