ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ίδιο έργο θεατές επτά χρόνια μετά!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διαβολικές συμπτώσεις του χθεσινού (17/3) αιώνιου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αυτό του 2012 που επίσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, είναι πολλές και το Sport24.gr θυμίζει. (VIDEOS)

Επεισόδια και διακοπές σε αιώνια ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, δυστυχώς δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα. Αντί να απολαμβάνουμε τη μητέρα των μαχών, ασχέτως της εκάστοτε αγωνιστικής κατάστασης των δυο αντιπάλων, γίνεται κουβέντα για ντου, μαχαίρια, κροτίδες, φύλλο αγώνα, αστυνομικές ευθύνες και τιμωρίες. Εν ολίγοις, ελάχιστη κουβέντα για ποδόσφαιρο...

Το χθεσινό (17/3) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχε πολλές συμπτώσεις με εκείνο του 2012, το οποίο επίσης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω επεισοδίων. Λες και επρόκειτο για remake, αφού οι συμπτώσεις είναι πολλές.

Εκείνο το παιχνίδι (επίσης στο ΟΑΚΑ) διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, δηλαδή μια ημέρα μετά τη χθεσινή αιώνια μάχη. Μάλιστα, ήταν επίσης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Συν τις άλλοις, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 0-1. Τότε, είχε σκοράρει ο Αμπντούν στο 51' και χθες ο Γκερέρο στο 53'. Και τα δυο γκολ μπήκαν στην ίδια εστία, απλώς ο Αλγερινός είχε σκοράρει με πλασέ και ο Ισπανός με κεφαλιά.

Η διαφορά βρίσκεται στο χρονικό σημείο που διακόπηκαν τα δυο ντέρμπι. Χθες, ο Φριτζ διέκοψε το ματς στο 70' για τα δακρυγόνα, τα επεισόδια και το... σουλάτσο των οπαδών στο ταρτάν και το 2012 το ντέρμπι διακόπηκε οριστικά στο 83ο λεπτό για εκτεταμένα επεισόδια στην κερκίδα των φίλων του τριφυλλιού.

Ένα ακόμη κοινό σημείο έχει να κάνει με την διοικητική αστάθεια του Παναθηναϊκού, αφού σήμερα οι πράσινοι είναι ουσιαστικά ακέφαλοι και τότε είχαν πρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την πολυμετοχικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο μπουντρούμι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οκτώ συλλήψεις και δεκαοκτώ προσαγωγές
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα highlights από τη... νίκη των "ερυθρόλευκων"
Καραπαπάς: "Απειλήθηκαν παίκτες μας, στον πάγκο είδαν το μαχαίρι μπροστά τους"
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καρέ-καρέ η στιγμή της διακοπής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η στιγμή που ο διαιτητής διακόπτει το ντέρμπι (VIDEO)
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ