"Ότι και να αποφασίσεις, θα σε στηρίξω...."

Παππάς

"Ότι και να αποφασίσεις, θα σε στηρίξω...."

Από την Θύρα 3, στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου περιμένει τις εκθέσεις και το φύλλο αγώνα για να ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια.

Στην πρώτη του παρουσία σε γήπεδο από την ημέρα που ανέλαβε την θέση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν ευτύχησε να δει ποδόσφαιρο.

Πήγε από νωρίς στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην Θύρα 3, όπου κάθισε μαζί με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, Νίκο Δαμασκόπουλο, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών για μία ώρα, λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. και στη συνέχεια επέστρεψε στην θέση του από την οποία είχε οπτική επαφή σε όλο το γήπεδο ώστε να διατάξει την εκκένωση του γηπέδου αν υπήρχε πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου που είναι και αθλητικός εισαγγελέας, ήταν παρών στην εξέταση του Φινμπόγκασον από τον γιατρό του αγώνα ενώ όταν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών, δεν προέτρεψε τον ρέφερι του αγώνα να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το διακόψει με την πρώτη φωτοβολίδα, όπως κυκλοφόρησε αλλά φέρεται να του είπε "ότι αποφασίσεις, θα σε στηρίξω" συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έχει εικόνα για τα επεισόδια.

Ο κ. Σιμιτζόγλου περιμένει σήμερα το φύλλο αγώνα, τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας για να τις εξετάσεις. Θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να μην ασκήσει δίωξη για "εκτεταμένα επεισόδια" που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα απειλείται εκτός από πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-3 αγωνιστικών και με αφαίρεση τριών βαθμών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24