ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Η διαιτησία του ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Η διαιτησία του ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του πρώην ρέφερι, Ηρακλή Τσίκινη, για την διαιτησία του Γιώργου Κύζα στο αιώνιο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Θετικό το πρόσημο για τον Δραμινό ρέφερι.

Στο ημίχρονο του αιώνιου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρώην διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη, για να ζητήσει την άποψή του για το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο και αν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ λόγω του ότι εκτεθειμένος ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες την ώρα του σουτ, τονίζοντας ότι καλώς μέτρησε.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 3-1, επικοινωνήσαμε εκ νέου μαζί του για να ένα γενικότερο σχόλιο για την διαιτησία του Γιώργου Κύζα από την Δράμα και των βοηθών του. Το πρόσημο είναι θετικό για την διαιτητική τριάδα και δεν επηρέασε την τελική έκβαση του παιχνιδιού.

"Ήταν αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Κύζα. Δεν είχε συμμετοχή στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Προσπάθησε να είναι ψύχραιμος και σοβαρός στις αποφάσεις του. Γενικά, τα πήγε καλά και ο ίδιος και οι βοηθοί του, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Προσπάθησε στο πειθαρχικό κομμάτι να είναι δίκαιος και για τις δυο ομάδες, έκανε κάποια μικρολάθη στις κάρτες, αλλά δεν ήταν τέτοια που να επηρέασαν το ματς", ανέφερε αρχικά στο Sport24.gr και ερωτηθείς για το αν υπήρχε κάποια φάση που ήταν αξιοσημείωτη, απάντησε:

"Όχι, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο πέρα από την φάση του γκολ. Σε μια φάση χρειάστηκε να παρέμβει και αποφάσισε σωστά. Στο γκολ του Καμπιάσο, επιμένω ότι ο Ντομίνγκες προσπαθεί να αποφύγει την μπάλα, δεν επηρεάζει την φάση και το τέρμα είναι κανονικό".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ