ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το poll του Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία να ψηφίσετε τις ενδεκάδες που θα θέλατε να παρατάξουν Αντρέα Στραματσόνι και Μάρκο Σίλβα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Δείτε τι ψηφίσατε.

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφθασε. Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός αναμετρώνται στη "Λεωφόρο" στο πρώτο μεγάλο ελληνικό "clasico" της σεζόν. Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία μέσα από το μεγάλο Poll να φτιάξετε εσείς τις ενδεκάδες των δύο "αιωνίων αντιπάλων".

Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που παίζει παντού και η "πρώτη" του Εσιέν

Ο Λουκ Στιλ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των προτιμήσεών σας για τη θέση του τερματοφύλακα (93%) έναντι του Στέφανου Κοτσόλη (7%). Το δεξί αμυντικό άκρο καλείται να καλύψει - όπως ψηφίσατε - ο Μαρινάκης (64%) νικώντας τους Μπούρμπο (8%, έμεινε εκτός αποστολής), Τριανταφυλλόπουλο (12%) και Ζέκα (16%). Όπως αντίπαλο δεν έχει ο Νάνο, εξ΄αριστερών, με 86% έχει αφήσει πίσω του τους Πράνιτς και Χουχούμη (ισοβαθμούν με 7%, ο πρώτος έχει μείνει εκτός αποστολής).

Ξεκάθαρη και η προτίμησή σας για το κέντρο της άμυνας. Αυτοδυναμία Σάντσεθ - Ταυλαρίδη (84%), έναντι Σάντσεθ - Κουτρουμπή (6%) και Ταυλαρίδη - Κουτρουμπή (10%). Ντέρμπι όσον αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ. Ποσοστό 49% σκέφτεται να δώσει την πρώτη συμμετοχή στον Μάικλ Εσιέν, ενώ το 44% ο Παναθηναϊκός να πορευτεί με τον Τάσο Λαγό, την ώρα που ο Κουτρουμπής έχει λάβει ποσοστό της τάξης του 7%.

Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και στη θέση του οκταριού. Ο Ζέκα (39%) έχει το προβάδισμα έναντι του Αμπέντ (31%), ενώ σημαντικό ποσοστό κατέχει κι ο Νίνης (18%). Ακολουθούν Λουντ, Πράνιτς κι Ατζαγκούν με 6%, 4% και 4% αντίστοιχα.

Ο Ζέκα τα κάνει όλα και συμφέρει. Συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 33% για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, έναντι 21% του Νίνη, 15% του Κλωναρίδη και 15% του Αμπέντ. Ακολουθούν με 10% του Καλτσά και 6% του Ατζαγκούν. Επειδή δεν γίνεται να παίξει σε δύο θέσεις - παρά το γεγονός ότι τα πνευμόνια του αντέχουν - προτιμήθηκε λόγω ποσόστωσης (μεγαλύτερης διαφοράς από το δεύτερο) να παίξει σε θέση δεξιού εξτρέμ. Δηλαδή ως οκτάρι ο Αμπέντ κι ως δεξί εξτρέμ ο Ζέκα.

Ως αριστερό εξτρέμ ο Πράνιτς συγκέντρωσε ποσοστό 25%, αλλά είναι εκτός αποστολής. Ακολούθησαν ο Αμπέντ (20%), Κλωναρίδης (18%), Νίνης (16%), Λουντ (13%) κι Ατζαγκούν (9%). Κι εδώ ακολουθείται η ίδιο λογική με τους Αμπέντ - Ζέκα. Ο Πράνιτς που βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις σας είναι εκτός αποστολής, ο Αμπέντ που ήρθε δεύτερος προτιμήθηκε στη θέση του οκταριού (εξηγήθηκε πριν), ο Κλωναρίδης που ήρθε τρίτος είναι κι αυτός εκτός αποστολής. Τελικά προτιμήθηκε ο Νίνης, τέταρτος κατά σειρά προτίμησης.

Ο Ζέκα που παίζει... παντού και οι Πράνιτς, Κλωναρίδης που έμειναν εκτός αποστολής προκάλεσαν αυτό το μπλέξιμο.

Ξεκάθαρη η προτίμηση στο επιθετικό δίδυμο. Μπεργκ και Καρέλης συγκέντρωσαν ποσοστό 82% έναντι Μπεργκ - Πέτριτς (11%) και Μπεργκ - Κλωναρίδη (7%).

Έτσι, η ενδεκάδα που επιλέξατε μετά τις απαραίτητες αλλαγές είναι οι: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς (Νίνης), Μπεργκ, Καρέλης

Δείτε και σε διάταξη 4-4-2

football formations
Οι ενδεκάδες που ψηφίσατε για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός - Ξεκάθαρη η ενδεκάδα

Στη θέση του τερματοφύλακα, ο Ρομπέρτο δεν έχει αντίπαλο στις προτιμήσεις. Με ποσοστό 94% εκτόπισε στο 6% τον Στέφανο Καπίνο. Και στο δεξί αμυντικό άκρο το προβάδισμα είναι σαφές υπέρ του Ομάρ Ελαμπντελαουί (72%) έναντι του Λεάντρο Σαλίνο (28%).

Το ίδιο και στο αριστερό αμυντικό άκρο. Ο Αρτούρ Μαζουακού συγκεντρώνει στο 86% των ψήφων με το Βραζιλιάνο που ήταν υποψήφιος και για το δεξί αμυντικό άκρο, μόλις το 14%. Όσον αφορά στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας, Σιόβας και Ντα Κόστα έχουν κερδίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των προτιμήσεων σας με 81% έναντι του διδύμου Σιόβα - Αυλωνίτη (12%) και Ντα Κόστα - Αυλωνίτη (6%).

Από την άμυνα... στο κέντρο. Συνδετικός κρίκος αυτών θα θέλατε να επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι (68%), έναντι των Μιλιβόγεβιτς - Καμπιάσο ή Κασάμι - Καμπίασο, ζευγάρια τα οποία αμφότερα συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 16%.

Ποιοι θα είναι οι ακραίοι επιθετικοί; Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Φελίπε Πάρντο έχουν συγκεντρώσει το 60% υπερτερώντας οποιουδήποτε άλλου διδύμου, όπως Πάρντο - Σεμπά (11%), Πάρντο - Ερνάνι (6%), Ντουρμάζ - Σεμπά (14%), Ντουρμάζ - Ερνάνι (6%) και Σεμπά - Ερνάνι (3%).

Ο Φορτούνης θα είναι το δεκάρι, ενώ θα έχει μπροστά τον Ιντέγε Μπράουν τον οποίον επιλέξατε με ποσοστό 86% έναντι του Άλφρεντ Φινμπόγκασον (14%).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού που επιλέξατε αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβα, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ, Πάρντο, Φορτούνη και Ιντέγε

Δείτε την και σε διάταξη 4-2-3-1

football formations
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ