ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ο Παππάς με αριθμούς στους "αιώνιους"

Ο Παππάς με αριθμούς στους "αιώνιους"
INTIME SPORTS

Μόνο μία αδιάφορη ήττα με τον Αθηναίο ρέφερι έχει ο Ολυμπιακός σε 13 αγώνες, δύο φορές έχει χάσει ο Παναθηναϊκός σε μία 11άδα παιχνίδια.

Ο Ανδρέας Παππάς που ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου 21/11 ανάμεσα στους δύο "αιώνιους", δεν είναι... άγνωστος σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Από την περίοδο 2009-10 όταν προβιβάστηκε στον πίνακα των διαιτητών τηςSuper Leagueέχει βρεθεί 11 φορές στον δρόμο του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας και 13 σε παιχνίδια των "ερυθρόλευκων" οι οποίοι έχουν περισσότερες νίκες απ' ότι οι "πράσινοι"

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός σε 13 αγώνες έχει σημειώσει εννέα νίκες, έχει φέρει τρεις ισοπαλίες και έχει χάσει μόνο μία φορά σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Συγκεκριμένα ταν στην 31η αγωνιστική της περιόδου 2013-14 όταν είχε ηττηθεί στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με 2-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος είχαν κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο καθώς είχαν ξεφύγει 18 βαθμούς από την δεύτερη θέση και είχαν παραταχθεί με αλλαγές ενώ και ο Αστέρας ήταν αδιάφορος καθώς είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή του σταplay off.

Σε ντέρμπι με τον 38χρονο ρέφερι, ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα ενώ αγνοεί τη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Δύο ήττες οι "πράσινοι"

Ο Παναθηναϊκός σε 11 αγώνες με διαιτητή τον Ανδρέα Παππά έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες ενώ είναι αήττητος με δύο ισοπαλίες και μία νίκη σε τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" έχουν χάσει στην 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος από τον Πανιώνιο με 1-0 και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ με 1-0, την περίοδο 2013-14.

Μία ήττα που δεν τους είχε στοιχίσει καθώς στον επαναληπτικό είχαν νικήσει με 3-0 στην παράταση και είχαν προκριθεί στον τελικό όπου με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ είχαν κατακτήσει το Κύπελλο.

Ο Παππάς με αριθμούς στους "αιώνιους"
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ