ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μποτία: "Ήμασταν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να βελτιωθούν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και ο Ολυμπιακός ήταν χαμένος μέσα στο παιχνίδι σύμφωνα με τον αρχηγό των "ερυθρόλευκων" Αλμπέρτο Μποτία. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Λιμανιού τόνισε ότι θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" είπε:

"Δεν νομίζω πως υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος μέσα στο παιχνίδι και δίκαια πήρε τη νίκη, εμείς ήμασταν κάπως χαμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί οφείλεται το αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι παραμένουμε πρώτοι, έχουμε αρκετά ματς και στη διακοπή θα σκεφτούμε και θα δουλέψουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα, υπάρχει κούραση και παίκτες που έπαιζαν πολλά λεπτά. Αυτό δεν το έχουμε ως δικαιολογία όμως, είναι λογικό οι φίλαθλοι να μην είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Πάντα είμαι αισιόδοξος, αυτή η χρονιά είχε πολλές εναλλαγές αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, να δούμε τα επόμενα ματς, έχουμε βαθμολογικό πλεονέκτημα και έχουμε και το κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ