ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Κ20: Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού χάρη σε γκολ του Θεοχάρη στο 80ό λεπτό και παρέμεινε πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League Σουρωτή. (VIDEO)

Η Κ20 του Παναθηναϊκού συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Η ομάδα των Κώστα Φρατζέσκου και Κώστα Ταράση επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και παρέμεινε πρώτη και αήττητη με 22 βαθμούς. Απ' την άλλη πλευρά, οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις 13 βαθμούς.

Οι "πράσινοι" μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στον αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν επικίνδυνες επιθέσεις μπροστά απ' την εστία του Αγγελόπουλου. Μετά το 20', οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα, αλλά τελικά η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από πόδια παίκτη του Παναθηναϊκού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκεκριμένα, στο 27' ο Εμμανουηλίδης έστρωσε στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το "τριφύλλι" έφτασε μία ανάσα απ' το 1-0, αλλά ο Αγγελόπουλος με τρομερή απόκρουση με το πόδι αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του στον Κουντουριώτη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και είχαν δοκάρι στο 41ο λεπτό, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις ευκαιρίες να έρχονται με το... σταγονόμετρο. Παρ' όλα αυτά, μετά το 65' οι "πράσινοι" ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη στο 79', αλλά τελικά ένα λεπτό αργότερα ο Θεοχάρης πλάσαρε εύστοχα τον Αγγελόπουλο, ανοίγοντας το σκορ. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Κωστανάσιο στο 85', αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε τη σπουδαία νίκη με 1-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Ζωγραφάκης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Θεοχάρης, Κουντουριώτης (62' Καλομοίρης), Εμμανουηλίδης (84' Βλαχόπουλος), Σέχου (70' Δημήτρουλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωάννης (82' Τσιριγώτης), Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βοΐλης, Κηπουρός (61' Βάρκας), Βρουσάι.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ