ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Η μαύρη φούστα του Σισέ!

Η μαύρη φούστα του Σισέ!
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξέρει να εντυπωσιάζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά γνωρίζει να πράττει το ίδιο και εκτός αυτών. Ο Γάλλος επιθετικός του τριφυλλιού εμφανίστηκε με μαύρη φούστα στην εκδήλωση των βραβείων Status για τους άνδρες της χρονιάς, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους παρευρισκομένους.

Ο Σισέ είναι εκκεντρικός και συνηθίζει να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του. Οι επιλογές του σε ακριβά και ιδιαίτερα ενδύματα, αξεσουάρ και αυτοκίνητα είναι γνωστή αλλά κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί με μαύρη μακριά φούστα σε εκδήλωση όπου θα βραβευόταν ως ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς.

Η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, είχε ετοιμάσει το έδαφος για την εκκεντρική εμφάνιση του άντρα της αλλά κανείς δεν περίμενε πως η ενδυματολογική του επιλογή, για την Τρίτη το βράδυ, θα ήταν μία φούστα!

Η Τζούντ Σίσε, είχε γράψει στο twitter: "Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που ετοιμάζει ο Τζιμπρίλ σήμερα", αλλά όπως η ίδια επεσήμανε "το λατρεύω".

Ο Γάλλος, ο οποίος βραβεύεται για δεύτερη φορά από το περιοδικό, αυτή τη φορά ως αθλητής της χρονιάς καθώς πέρυσι είχε βραβευθεί ως ο πιο "stylish άνδρας της χρονιάς".

Όταν ο Σισέ με την γυναίκα του έφτασαν στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν, εκείνη είπε γελώντας: "Ωραία, τον έβγαλαν πολλές φωτογραφίες! Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι φοράει φούστα!".

Μπορεί στην Ελλάδα να είναι η πρώτη φορά που φόρεσε φούστα, ωστόσο ο Τζιμπρίλ έχει ξανακάνει ανάλογη ενδυματολογική επιλογή στην πατρίδα του, κατά την βράβευση ως ο "Γάλλος παίκτης της χρονιάς" φορώντας φούστα του γνωστού σχεδιαστή, Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως ο "επιχειρηματίας" της χρονιάς, όμως δεν έδωσε το παρών.

Η μαύρη φούστα του Σισέ!
INTIME SPORTS
Η μαύρη φούστα του Σισέ!
INTIME SPORTS
TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ