ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των "πρασίνων".

Ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ στο Φάληρο, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 και αν δεν είχε την αποβολή του Οικονόμου, κάλλιστα μπορούσε να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Τζανδάρης ήταν ο κορυφαίος του "Τριφυλλιού" στο ντέρμπι των "αιωνίων", ενώ τον ακολούθησαν ο Κουρμπέλης και ο Μουνιέ, που έδωσε επιθετική οντότητα στην ομάδα του Ουζουνίδη. Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr:

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Αντέδρασε σωστά στις φορές που χρειάστηκε να επέμβει, με αποκορύφωμα την απόκρουση στο τετ α τετ του Μιραλάς. Είχε αποτελεσματικές και γρήγορες εξόδους, ήταν σωστός στις επαναφορές της μπάλας και είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Απέναντι στον Μιραλάς, πήγε πολύ καλά και τον περιόρισε σημαντικά. Είχε σωστά κρατήματα της μπάλας, ανέβηκε αρκετές φορές, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πήρε τις προσωπικές μονομαχίες. Θύμισε τον Γιόχανσον του ολλανδικού πρωταθλήματος.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό. Έπαιξε και για τον ασταθή Οικονόμου, έκοψε τις περισσότερες επικίνδυνες πάσες και κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες. Από ένα σημείο και μετά, έβγαζε τη μπάλα από την άμυνα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Συνεχίζει να έχει αστάθεια στην απόδοση του. Έκανε δύο-τρεις παράτολμες ενέργειες που δεν κόστισαν, αλλά τελικά "έχασε" τον αντίπαλο του στη φάση του πέναλτι και αποβλήθηκε. Μετά τα Γιάννινα, παραλίγο να αποδειχτεί μοιραίος σε ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

ΙΝΣΟΥΑ: Ο Αργεντινός συνεχίζει να παίζει με κεκτημένη ταχύτητα. Κέρδισε το πέναλτι σε μία από τις προωθήσεις του, δεν φοβήθηκε να ανεβαίνει ακόμα και όταν η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες και είχε καθαρό μυαλό στις επιλογές του. Ανασταλτικά, αντιμετώπισε προβλήματα.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Πήρε πρωτοβουλίες, πέρασε τους αντιπάλους του, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του. Ο Κουλιμπαλί δεν είναι εξτρέμ και όταν καλείται να πασάρει ή να σουτάρει, δεν έχει την ανάλογη αποφασιστικότητα. Ανασταλτικά έδωσε βοήθειες στον Γιόχανσον.

ΚΑΤΣΕ: Είχε καλή απόδοση, κράτησε τη μπάλα και προσπάθησε να την προωθήσει στην επίθεση. Ανασταλτικά πήγε καλά, έκανε πολλά χιλιόμετρα και έπαιξε με δυναμισμό. Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Έπαιζε με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, δεν έχανε τη μπάλα με τίποτα, έδινε σίγουρες πάσες και ηρεμούσε το ρυθμό όταν χρειαζόταν. Ανασταλτικά, ήταν εκεί που έπρεπε και έκοψε πολλές αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός δεν έκανε πολλά πράγματα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Βοήθησε ανασταλτικά, αλλά δημιουργικά δεν ήταν καλός. Ωστόσο, όταν μετακόμισε στον άξονα, ήταν πολύ πιο ουσιαστικός και βοήθησε στην επίτευξη της ισοφάρισης.

ΑΛΤΜΑΝ: Πολύ καλή εμφάνιση από το Ισραηλινό. Κράτησε τη μπάλα, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να τον ανακόψουν εύκολα και απείλησε με ατομικές προσπάθειες. Έμπαινε στις διεκδικήσεις, πρέσαρε πολύ και του έλειψε το γκολ.

ΔΩΝΗΣ: Έδωσε μάχες με τους αντίπαλους στόπερ, έχασε τις περισσότερες και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην επίθεση. Δεν είχε βοήθειες και έβγαλε λίγες συνεργασίες με τον Άλτμαν. Ήταν απομονωμένος και χάθηκε ανάμεσα στους Ένχελς και Μποτία.

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Βοήθησε τον Κουρμπέλη, έπαιξε με σιγουριά και πήρε αρκετές μονομαχίες, ενώ ήταν καλός στον αέρα. Δεν δέχτηκε τόσο μεγάλη πίεση στο διάστημα που έπαιξε, αλλά ο Αυλωνίτης είχε συμβολή στην αποφυγή ενός δεύτερου γκολ.

ΜΟΥΝΙΕ: Άλλαξε την επιθετική εικόνα του Παναθηναϊκού. Είχε σωστές επιλογές στο κράτημα της μπάλας και σωστή κίνηση στο χώρο, μπέρδεψε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και στο κρίσιμο σημείο, εκτέλεσε με ψυχραιμία το πέναλτι και σκόραρε.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, παρότι δεν κρύφτηκε και πήρε προσπάθειες. Πρέπει να γίνει πιο δυναμικός και να μην χάνει εύκολα τις διεκδικήσεις της μπάλας.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ