ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Fight of the day: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φύγει αήττητος από το "Γ. Καραϊσκάκης";

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Κυριακής (11/11, 19.30) ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη περνά ένα ακόμα τεστ αφού δοκιμάζεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, στο αιώνιο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού. Θα μπορέσουν οι πράσινοι να φύγουν αήττητοι από τη δοκιμασία; Οι συντάκτες του Sport24.gr απαντούν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης κλήθηκε μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα να δημιουργήσουν μία ομάδα ειδικών συνθηκών. Οι περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες που ήταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια αποχώρησαν και οι έμπειροι παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ συν τον Μακέντα που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με το ζόρι ξεπερνούν μία ενδεκάδα.

Με τους μεταγραφικούς περιορισμούς που υπήρχαν το δίδυμο που ανέλαβε σε πρώτη φάση να σώσει τον Παναθηναϊκό, επένδυσε σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και σε παιδιά της ακαδημίας.

Το αποτέλεσμα; Μετά από εννιά αγωνιστικές οι πράσινοι μετρούν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (αυτή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και κατάφεραν γρήγορα να σβήσουν το -6 με το οποίο ξεκίνησαν τη χρονιά και να βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θα μπορέσουν οι πράσινοι να φύγουν αλώβητοι από το "Γ. Καραϊσκάκης" εναντίον του Ολυμπιακού; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι συντάκτες του Sport24.gr.

Δείτε τι απάντησαν δέκα από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ