ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος

Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ακριβώς προβλέπει ο αθλητικός νόμος για όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε τι προβλέπει ο νόμος για όσα γίνονται στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι αρκετά γενική η διάταξη όμως, για να ειπωθεί την επόμενη αγωνιστική ότι δεν θα γίνει αυτός ο αγώνας ή ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα με αιτιολογημένη απόφαση της ΔΕΑΒ. Είναι γενική η διάταξη γι' αυτό λέει "για μία ή περισσότερες αγωνιστικές".

Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015. Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ