Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος

Αυτό προβλέπει ο αθλητικός νόμος

Διαβάστε τι ακριβώς προβλέπει ο αθλητικός νόμος για όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε τι προβλέπει ο νόμος για όσα γίνονται στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι αρκετά γενική η διάταξη όμως, για να ειπωθεί την επόμενη αγωνιστική ότι δεν θα γίνει αυτός ο αγώνας ή ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα με αιτιολογημένη απόφαση της ΔΕΑΒ. Είναι γενική η διάταξη γι' αυτό λέει "για μία ή περισσότερες αγωνιστικές".

Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015. Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών, να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24