ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αποφασίζει λίγο πριν το ντέρμπι ο Μαρινάκης

Αποφασίζει λίγο πριν το ντέρμπι ο Μαρινάκης
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης εάν θα πάει ή όχι στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Δεν ξεκαθαρίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι εάν θα παρευρεθεί σε αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή όχι. Από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίστηκε ότι αυτό θα γίνει γνωστό περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19.30.

Το χρονικό περιθώριο το οποίο μπαίνει μόνο τυχαίο δεν είναι αφού τότε αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από τις εγκαταστάσεις στον Ρέντη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της αστυνομίας η αποστολή των ερυθρόλευκων αναμένεται να φτάσει στο γήπεδο περίπου στις 17:45. Μάλιστα, μέχρι εκείνη την ώρα δεν θα επιτραπεί στους φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο κάτι που θα γίνει στις 18.00.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του Παναθηναϊκού επισήμαναν για άλλη μία φορά ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μην υπάρξουν πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν προβλήματα.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της "Huffington post", ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα πάει στο γήπεδο και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του όπως είχε κάνει πέρσι.

Σε απόλυτα ήρεμο κλίμα η σύσκεψη

Από εκεί και πέρα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι κύλησε σε απόλυτα ήρεμο κλίμα. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Καραπαππάς και Παναγόπουλος και ζήτησαν να γίνουν τα πάντα για να μην επαναληφθούν τα περσινά.

Ο κ. Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως "ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί το παραμικρό και περιμένει να εφαρμοστούν στο έπακρο οι νόμοι". Αναφορικά με το μήνυμα αλληλεγγύης που θα δοθεί μέσα από το ντέρμπι ο Ολυμπιακός πρότεινε και ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ώστε αυτό να μην αφορά μόνο τα θύματα στο Παρίσι, αλλά να είναι ένα γενικό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας συνολικά.

Τέλος, στη σύσκεψη επαναβεβαιώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και επιθεωρήθηκαν ξανά οι χώροι του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ υποδείχτηκαν οι θέσεις που θα τοποθετηθούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας.

Από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν αυστηρούς ελέγχους στις εισόδους και τόνισαν πως εκείνοι έχουν πράξει τα δέοντα για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι

Το Σάββατο ενημερώνει για Μαρινάκη ο Ολυμπιακός

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ