STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός: Στην ΑΕΛ ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Στην ΑΕΛ ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Ο 20χρονος στόπερ Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ. Ο Σέρβος έπαιξε φέτος με τους "ερυθρόλευκους" σε δύο παιχνίδια, σε αυτά του κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Στην ΑΕΛ θα παίξει το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτις. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στους "βυσσινί", προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Με τους "ερυθρόλευκους", άλλωστε, ο Σέρβος κατέγραψε όλες κι όλες δύο συμμετοχές, στα παιχνίδια του κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Ο Ολυμπιακός τον αγόρασε το καλοκαίρι από την Παρτιζάν με χρήματα που ξεπερνούσαν το 1.000.000 ευρώ. Ο 19χρονος τότε κεντρικός αμυντικός προερχόταν από γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Σερβίας, με την οποία το 2018-2019 έκανε 33 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστού Svetozar Markovic. Ο Svetozar Markovic είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 έναντι ποσού 1.500.000,00€, με την Παρτιζάν να διατηρεί και το 15% των δικαιωμάτων του από πιθανή μεταπώληση του.

Στην Παρτιζάν κατέγραψε 50 συμμετοχές στα 2 χρόνια παρουσίας του εκεί σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και αγώνες του EuropaLeague, σημειώνοντας και 4 τέρματα, ενώ φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 2 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σερβίας U21 και έχει συνολικά 33 επίσημες εμφανίσεις σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Σερβίας από την U16 έως την U21".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η Λεγκανές ανακοίνωσε τον Γκερέρο
Ολυμπιακός: Με Χασάν, αλλά χωρίς Λάζαρο κόντρα στην Ξάνθη
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μεριά η Κασίμπασα
Ολυμπιακός: Παίρνει τον Καφού
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ