STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός: Παραμένει η ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ελλάδα

ΟΣΦΠ-ΤΡΙΚΑΛΑ 5-0
ΟΣΦΠ-ΤΡΙΚΑΛΑ 5-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης σταμάτησε το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στα 51 παιχνίδια και ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα ματς δίχως ήττα, που είναι 58 από τον Οκτώβριο του 1972 ως τον Απρίλιο του 1974.

Ο ΠΑΟΚ "έτρεξε" ένα σερί 51 αήττητων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακό και δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί είτε από τον Δικέφαλο είτε από οποιανδήποτε ομάδα στη σύγχρονη εποχή. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι το μεγαλύτερο απ' όλα, διότι αυτό ανήκει στον Ολυμπιακό...

Οι ασπρόμαυροι κυνηγούσαν τα 58 αήττητα ματς των Πειραιωτών από τον Οκτώβριο του 1972 ως τον Απρίλιο του 1974, αλλά ο Άρης έβαλε... φρένο στο όνειρό τους. Οι κίτρινοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί στο ντέρμπι του "Κλ. Βικελίδης", νίκησαν 4-2 και μηδένισαν το κοντέρ.

Εκείνη, λοιπόν, η ομάδα του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Κελεσίδης, Δεληκάρης, ο Κρητικόπουλος, Λοσάντα και ο Γαλάκος, είχαν καταφέρει να μείνουν για 1,5 χρόνο δίχως να γνωρίσουν κάποια ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό το ρεκόρ παραμένει ακατάρριπτο.

Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με επτά αήττητα παιχνίδια λιγότερα (Μάρτιος 2018 - Ιανουάριος 2020), ενώ το καλύτερο σερί του Παναθηναϊκού ήταν τα 37 παιχνίδια από τον Μάρτιο του 1961 ως τον Μάιο του 1962. Όσο για την ΑΕΚ, είχε μείνει 31 ματς αήττητη από τον Οκτώβριο του 1977 ως τον Μάιο του 1978.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ