ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα κυκλοφοριακά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι

Πλημμυρισμενη η Λεωφόρος Μραθώνος στο ύψος του Πικερμίου. Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Πλημμυρισμενη η Λεωφόρος Μραθώνος στο ύψος του Πικερμίου. Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί από τα πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας του κυκλώνα Ζορμπά. Διαβάστε τη νεότερη ενημέρωση της τροχαίας για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Η επέλαση του κυκλώνα Ζορμπά στη χώρα μας συνεχίζεται και έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα. Η βροχόπτωση ήταν τέτοια που προκάλεσε πολλά πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές. Μάλιστα, σε κάποιες από αυτές εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με δεδομένο ότι το βράδυ της Κυριακής (30/9, 20.30) πολλοί θα είναι εκείνοι που θα πάνε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ καλό θα είναι να έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή όλοι οι δρόμοι που είναι περιμετρικά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" είναι κλειστοί, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε κάποιες άλλες περιοχές. Αντίθετα, κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα αλλά και στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου και στη Λ. Ποσειδώνος, που είχαν κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων παραμένουν οι:

- Παλαιά Επαρχιακή Οδός Ελευσίνας – Θηβών από το 5ο χιλιόμετρο,

- Περιμετρικά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι οδοί που περικλείονται μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και Παλιάς Παραλιακής.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

Στην Λ. Μαραθώνος και Κυανής Ακτής ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εκτροπή κυκλοφορίας από Ποσειδώνος- Δημοκρατίας- Αργιθέας –Λ. Μαραθώνος.

Στη Λ. Σχιστού, από το ύψος των φαναριών στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, στο ρεύμα προς Αιγάλεω και

στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του κόμβου Παραδείσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ