STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ψηφίστε την καλύτερη ενδεκάδα του ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ανά θέση την καλύτερη 11άδα που θα προκύψει από τους παίκτες των δυο ομάδων. Ένα μπρα ντε φερ που θα βγάλει τους κορυφαίους.

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κοντοζυγώνει και οι δυο μονομάχοι ακονίζουν τα ξίφη τους και ετοιμάζονται να βγουν στην αρένα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ώστε να παλέψουν για την... επιβίωσή τους.

Οι δυο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, καθώς ισοβαθμούν με 27 βαθμούς έπειτα από 11 αγωνιστικές στη Super League 1 και θα παλέψουν για τη νίκη, ώστε η κορυφή να ανήκει μονάχα σε έναν. Πέρυσι, ο Δικέφαλος έφυγε αλώβητος από το Φάληρο, αν και οι Πειραιώτες έπαιξαν καλύτερα, οι οποίοι ασφαλώς θέλουν φέτος να αλλάξουν το σενάριο.

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη και θέλουν να κατεβάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο, αν δεν υπάρξουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο προπονητές θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο μεν Μαρτίνς διότι αισθάνεται πίεση και αμφισβήτηση, ενώ ο συμπατριώτης του γιατί σε τρία ντέρμπι φέτος ( Άρη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) μετράει ισάριθμα 2-2.

Το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να βγάλουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μέσα από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Αν υποθέσουμε ότι έχουν "κλειδώσει" οι δυο ενδεκάδες και γνωρίζουμε το πώς θα παραταχθούν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, να διαλέξουν ανά θέση ποιον θα επέλεγαν στη δική τους ομάδα. Από τις ψήφους που θα πάρει ο κάθε παίκτης στο μπρα ντε φερ με τον αντίπαλό του, θα βγουν οι καλύτεροι έντεκα παίκτες.

ΣΑ Ή ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ Ή ΜΑΤΟΣ;

ΤΣΙΜΙΚΑΣ Ή ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ;

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΙΝΓΚΑΣΟΝ;

ΣΕΜΕΔΟ Ή ΚΡΕΣΠΟ;

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ Ή ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ;

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ Ή ΜΙΣΙΤΣ;

ΜΑΣΟΥΡΑΣ Ή ΛΗΜΝΙΟΣ;

ΠΟΝΤΕΝΣΕ Ή ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ;

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ Ή ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ;

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ Ή ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ;

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ