STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός, Σάντσεθ Μαρτίνεθ, διαιτητής του ντέρμπι

Referee Jose Maria Sanchez Martinez gestures during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Referee Jose Maria Sanchez Martinez gestures during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Ισπανός διαιτητής, Σάντσεθ Μαρτίνεθ, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (01/12, 19.30). Για πρώτη φορά ξένοι διαιτητές και στο VAR.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League 1 την ερχόμενη Κυριακή ( 01/12, 19.30) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα επέλεξε ισπανικά αφού διαιτητής της αναμετρήσης θα είναι ο Ισπανός, Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Ο 36χρονος, ο οποίος ανήκει στην ELITE κατηγορία ρέφερι, θα είναι σήμερα (27/11) διαιτητής VAR στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νάπολι.

Παράλληλα, υπήρξε τέταρτος διαιτητής στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ ως πρώτος ρέφερι αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αντίθετα, έχει σφυρίξει αρκετά ματς Europa League με τελευταίο εξ αυτών το Ρεν - Σέλτικ 1-1. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί με δύο πέναλτι που έδωσε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι πως δείχνει αρκετές κίτρινες κάρτες στα ματς που διευθύνει. Φέτος, δεν έχει βγαλει ματς χωρίς κίτρινη με αποκορύφωμα την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο στην οποία έδειξε 10 κίτρινες. Συνολικά σε δέκα ματς που έχει διευθύνει φέτος έχει δώσει 52 κίτρινες και μία κόκκινη. Βοηθοί του θα είναι οι Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγο Πρέτο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Για πρώτη φορά στη Super League θα έχουμε ξένους διαιτητές και στο VAR. Εκεί θα βρίσκονται οι Ντέιβιντ Χιμένεθ και Χοσέ Γκαλέγο.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής που ξεχωρίζουν ο Παπαπέτρου θα είναι πρώτος διαιτητής στο ΟΦΗ - ΑΕΚ, ενώ στο Παναθηναϊκός - Αστέρας θα είναι ο Σέζος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

17:15 Λάρισα-Βόλος

Διαιτητής: Βάτσιος

Βοηθοί: Σίπκας, Ζήρδας

Τέταρτος: Περράκης,

VAR: Φωτιάς, Παπαδάκης

17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σκουλάς

Βοηθοί: Νικολακάκης, Φίλος

Τέταρτος: Τάσσης

VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης

17:15 ΟΦΗ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Τζιώτζιος

Τέταρτος: Κουτσιαύτης

VAR: Ζαχαριάδης, Χριστάκογλου

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

15:00 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Σέζος

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Σάββας

Τέταρτος: Τσαμούρης

VAR: Τζοβάρας, Μ.Δημόπουλος

17:15 Ξάνθη-Ατρόμητος

Διαιτητής: Φωτιάδης

Βοηθοί: Ν.Δημόπουλος, Τζιουβάρας

Τέταρτος: Κατσικογιάννης

VAR: Ευαγγέλου, Φωτόπουλος

17:15 Άρης-Λαμία

Διαιτητής: Βρέσκας

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Στέφανής

Τέταρτος: Μαλούτας

VAR: Διαμαντόπουλος, Ψαρρής

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σάντσεθ Μαρτίνεθ

Βοηθοί: Ραούλ Καμπανιέρο, Ινίγο Λόπεθ

Τέταρτος: Σιδηρόπουλος

VAR: Χιμένεθ, Χοσέ Γκαγιέγο

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ