STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής στο "Γ. Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (01/12, 19:30) στο ντέρμπι του Φαλήρου για την 12η αγωνιστική και το "Πάμε Στοίχημα" προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τη μεγάλη αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ώρα για το ντέρμπι κορυφής της Super League έφτασε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (01/12, 19:30) στο ντέρμπι του Φαλήρου για την 12η αγωνιστική με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή με 27 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι άφησαν το περασμένο Σάββατο δύο πολύτιμους βαθμούς στην Νέα Σμύρνη, ενώ το βράδυ της Τρίτης ηττήθηκαν με 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού για να τον πιάσει στην κορυφή πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση. Έτσι, οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις αγωνιστικές διαφορές τους στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Το Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, για το ντέρμπι προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του και συνδυαστικά στοιχήματα στους παίκτες που θέλουν να ποντάρουν. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και προσφέρεται πληθώρα επιλογών σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με το ντέρμπι.

ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ; ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Σε αυτές τις επιλογές μπορείς να βρεις πολλές που θα προκαλέσουν την έμπνευσή σου. Τόσο σε μονά όσο και σε combo στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν σχεδόν όλες τις πιθανές εμπνεύσεις κάθε παίκτη.

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές. Εαν είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως το ντέρμπι θα κριθεί στο γκολ μπορείς να επιλέξεις το under 1,5 το οποίο πληρώνει 2.65, το ακριβώς ένα γκολ το βρίσκεις στο 3.85. Αν βλέπεις ότι το ματς δεν θα ανοίξει και νικητής θα είναι ο Ολυμπιακός τότε ο συνδυασμός του Under 2,5 με νίκη των ερυθρολεύκων σε περιμένει στο 3.40. Την ίδια ώρα η νίκη του ΠΑΟΚ με Under 2,5 γκολ στον αγώνα πληρώνει 6.50. Οι δύο ομάδες παίρνουν αρκετά γκολ από τις στατικές φάσεις και δύο παίκτες που τα καταφέρνουν εξαιρετικά σε αυτό είναι ο Σεμέδο και ο Μάτος με τον πρώτο να πληρώνει 9 και τον δεύτερο 9.50.

Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μία ματιά και στις combo επιλογές του Πάμε Στοίχημα. Το να σκοράρει ο Ελ Αραμπί πρώτος και ο Ολυμπιακός να επικρατήσει με 3-1 θα το βρείτε με απόδοση 45, ενώ το να μπει το πρώτο γκολ μέχρι το 15 και να έχουμε over 4,5 κόρνερ στο πρώτο μέρος είναι στο 6.50. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή να σκοράρει πρώτος ο Σβιντέρσκι και να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ με 2-1 η οποίο πληρώνει 40.

ΚΑΝΕ CASH OUT ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ότι και να παίξεις αυτή την Κυριακή έχεις ακόμα ένα όπλο στο ποντάρισμά σου. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν μία ακόμα επιλογή. Αν η επιλογή σου βγαίνει, αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος υπάρχει λύση.

Με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, μπορείς να δημιουργήσεις το δελτίο τους στο κινητό σου, να κάνεις cash-out όπου και αν βρίσκεσαι με ένα κλικ και στη συνέχεια να πας σ' ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και να πληρωθείς. Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα μέσω live score και live tracker.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ