STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με 1-1, που αφήνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην πρώτη θέση.

Το Sport24.gr παρουσιάζει την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ματς που έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πάλεψαν για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ατύχησαν με τον νέο τραυματισμό του Βαλμπουενά, στην εκτέλεση του πέναλτι!

ΣΑ: Δουλειά δεν είχε ιδιαίτερη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Σε μια φάση με τον Πέλκα χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο γκολ, φέρει ευθύνη, δεν έδιωξε όπως θα έπρεπε. Δεν αλλάζει τόσο πολύ πορεία η μπάλα στην αρχική κεφαλιά του Ίνγκασον.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, είχε δύσκολο έργο, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά. Ψάχνει ακόμη ασίστ, σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός τον θέλει πιο ενεργό. Προσπάθησε, αλλά φέρθηκε και ώριμα προς το τέλος.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Στο μαρκάρισμά του απέναντι στον Λημνιό πήγε καλά. Απέναντι σε έναν παίκτη που δείχνει ασταμάτητος φέτος, είχε δύσκολο έργο. Στην επανάληψη, βρήκε και είχε και τις δυνάμεις για να προωθηθεί και να κάνει σέντρες, χωρίς αντίκρισμα, όμως.

ΣΕΜΕΔΟ: Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που είχε απέναντι στον Σβιντέρσκι. Νικητής περισσότερο στον… αέρα, ωστόσο στο γκολ του ΠΑΟΚ οι στόπερ δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» τη φάση. Είναι και ότι η ομάδα έχει αποφασίσει να παίζει στο χώρο και όχι man to man.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έβγαλε πάθος γιατί αυτά τα ματς τα ξέρει. Δεν έκανε λάθη, είχε σίγουρες μεταβιβάσεις και με ένα τάκλιν του ξεσήκωσε το Καραϊσκάκη, δείγμα του πόσο έχουν λείψει από τον κόσμο αυτές οι στιγμές. Κάλυψε τη θέση του Μεριά που ήταν εκτός πλάνων.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Προσπάθησε να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά δεν ήταν εύκολο. Γενικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στους χαφ του ΠΑΟΚ, αλλά θέλεις το κάτι περισσότερο σε τέτοια ματς. Δοκίμασε και ένα σουτ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έτρεξε αρκετά, έκανε και φάουλ, ήταν η αλλαγή του Μαρτίνς στα χαφ. Έψαξε με μακρινές μπαλιές να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήρθε. Από τα βράδια που οι χαφ και των δύο ομάδων ήθελαν τη σιγουριά, παρά την εξτρά ενέργεια.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έκανε το μεγάλο ματς, αλλά σίγουρα ήταν αυτός που δημιούργησε πολλά προβλήματα πάνω στον Γιαννούλη. Κερδίζει το πέναλτι στο 63’, ζητάει άλλο ένα στο 50’. «Φόρτωσε» τον μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν μπόρεσε να έχει στιγμές.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εξελίχθηκε στον αδύναμο κρίκο του ματς, γιατί κυρίως δεν τον πήγαινε και αυτό με την τροπή που πήρε. Ο Μαρτίνς έψαξε περισσότερη επιθετικότητα, παρά να έχει το μυαλό του στα μαρκαρίσματα. Έκανε και το φάουλ στη φάση που ξεκινάει το γκολ του ΠΑΟΚ, έγινε αλλαγή νωρίς.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο Γάλλος έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά τις 6 Οκτώβρη (με Άρη στη Θεσσαλονίκη). «Βγήκε» από το ματς όπως έπαιζε η ομάδα στο πρώτο μέρος, βοήθησε πιο πολύ στο εικοσάλεπτο που πρόλαβε στο δεύτερο. Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι, αλλά και πάλι τραυματίας. Κακό αυτό για την ομάδα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο Μαροκινός φορ πήρε φανέλα βασικού, είχε στιγμή για να κάνει το 2-1, αλλά δεν έδειξε… καυτός. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει και την ομάδα μακριά από την περιοχή, δεν είναι άλλωστε και η «σπεσιαλιτέ» του. Σίγουρα ο Μαρτίνς περίμενε κάτι περισσότερο…

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Πέρασε στο ματς στο 41’, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα. Να γίνει ο Ολυμπιακός πιο επιθετικός. Είχε ευκαιρία και αυτός για το 2-1, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Ο Αλγερινός έφερε πιο πίσω την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί…

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκη, με στόχο να δώσει ενέργεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. «Έσπασε» μπάλες δεξιά και αριστερά, βοήθησε κάπως στην πιο ομαλή κυκλοφορία της μπάλας. Δοκίμασε και το σουτ στο τέλος με την κομπίνα, ανεπιτυχώς, όμως…

ΓΚΕΡΕΡΟ: Τον έβαλε ο Μαρτίνς στη θέση του τραυματία Βαλμπουενά, ωστόσο ο Ισπανός είχε ένα σουτ που του είπε «όχι» ο Ζίφκοβιτς. Δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι περισσότερο, σε ένα ρόλο που δεν ήταν εύκολο να του ταιριάξει, ειδικά σε μία τέτοια αναμέτρηση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ