STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για Εντουάρντο"

"Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για Εντουάρντο"

Η πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo" υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της πως ο εξτρέμ της Μπράγκα, Ουίλσον Εντουάρντο, ζητά 1 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που δεν θέλουν να δώσουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Στα 29 του χρόνια, ο Ουίλσον Εντουάρντο της Μπράγκα ψάχνει το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο εξτρέμ από την Ανγκόλα μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και υπάρχουν μια σειρά από ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Ή τουλάχιστον έχουν ρωτήσει γι' αυτόν.

Δύο από αυτές, όπως έχει γίνει γνωστό προ ημερών, είναι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας "O Jogo", ο Εντουάρντο θέλει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμία ομάδα μέχρι στιγής δεν δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει την επιθυμία του. Όπως αναφέρεται, ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο ΠΑΟΚ.

"Ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να δώσει τόσα πολλά, ενώ ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί καν να φτάσει αυτά τα ποσά. Παρόλα αυτά, καμία ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον πείσει για να συνεχίσει στην Ελλάδα" αναφέρεται στην "O Jogo". Για τον αρχηγό της Μπράγκα τονίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο προέκυψε ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή.

Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Μπράγκα το 2015. Αυτή είναι η πέμπτη του σεζόν, έχοντας κάνει 150 συμμετοχές με 45 γκολ. Έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο (2016) και ένα League Cup (2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ