STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός και άλλοι τέσσερις δε νίκησαν σε δυο γύρους τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και άλλοι τέσσερις δε νίκησαν σε δυο γύρους τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός και άλλες τέσσερις ομάδες δεν έχουν νικήσει σε δυο γύρους πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό και υπάρχουν τρεις ακόμη υποψήφιες με βάση τα αποτελέσματα στο πρώτο μισό της σεζόν. Οι μέσοι του "τριφυλλιού" και οι Πειραιώτες.

Χαμένος του αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν αναμφίβολα ο Ολυμπιακός, έστω και αν το σκορ ήταν ισόπαλο. Οι αποδεκατισμένοι "πράσινοι" έφυγαν με το 1-1 από το άδειο λόγω τιμωρίας φαληρικό γήπεδο και ουσιαστικά χάθηκαν οι όποιες ελπίδες των Πειραιωτών για τον τίτλο.

Οι "ερυθρόλευκοι" την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δε νίκησαν τον Παναθηναϊκό, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα στον πρώτο γύρο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με 1-0 χάρη στο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός και άλλες τέσσερις ομάδες δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο εις βάρος του "τριφυλλιού" φέτος, ενώ υπάρχουν άλλες τρεις υποψήφιες με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Συγκεκριμένα, οι Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ και Λαμία δε νίκησαν τους πράσινους" στη φετινή Super League όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός, ενώ η Ξάνθη, ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ δεν πήραν το τρίποντο στον πρώτο γύρο εναντίον του και μένει να δούμε τι θα συμβεί στα ματς που έπονται.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Από 'κει και πέρα, κοιτάζοντας τους μέσους όρους των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και το τι έχει κάνει εναντίον του ο Ολυμπιακός στις αντίστοιχες κατηγορίες, φαίνεται πως το "τριφύλλι" πήρε άριστα στο πώς αντιμετώπισε τον αιώνιο αντίπαλό του.

Ο Παναθηναϊκός δέχεται 0,9 γκολ ανά αγώνα (σχεδόν ένα γκολ το παιχνίδι), την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε εναντίον του στο πρώτο ματς και στο δεύτερο πέτυχε γκολ με πέναλτι. Η επιθετική του λειτουργία πήρε κακό βαθμό στα δυο ντέρμπι.

Οι τελικές των αντιπάλων του είναι 7,1 ανά αγώνα, με τους Πειραιώτες να έχουν μόλις 5 στη Λεωφόρο και 10 στο Φάληρο. Επίσης, οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού σκοράρουν κάθε 8,1 τελικές, ενώ ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε γκολ στις πέντε τελικές του στο ματς του πρώτου γύρου και από την άσπρη βούλα χθες (4/3).

Επίσης, ο Παναθηναϊκός δέχεται 0,5 ασίστ για γκολ κάθε ματς, με τον Ολυμπιακό να έχει 0 και στα δυο ματς. Τέλος, οι αντίπαλοι του τριφυλλιού κάνουν 45,9 το παιχνίδι, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν 51 λάθη στη Λεωφόρο και 50 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ