STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός Κ19: Με χατ τρικ Μαρίνου, 1-3 την Ξάνθη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ19 του Ολυμπιακού επέστρεψε στις νίκες. Με τρία γκολ του Μαρίνου επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Ξάνθης για την 9η αγωνιστική της Super League. Διπλό πέναλτι απέκρουσε ο "ερυθρόλευκος" γκολκίπερ Τζολάκης.

Με σπουδαία απόδοση, ο Ολυμπιακός Κ19 πέρασε με 3-1 από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη και επέστρεψε στις νίκες για την 9η αγωνιστική της Super League. Με χατ τρικ του Γιώργου Μαρίνου, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έφτασε στο τρίποντο ενώ ο Κώστας Τζολάκης απέκρουσε διπλό πέναλτι λίγο μετά το 0-1.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βοΐλης, ενώ παρότι τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τη σειρά τους, ο Τζολάκης απέκρουσε δύο φορές τις εκτελέσεις του Φάκη, αφού δόθηκε επανάληψη!

Το 0-1 συνόδευσε τις ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Μαρίνο να «χτυπά» και πάλι στο 62’ για το διπλασιασμό του προβαδίσματος (0-2)! Πέντε λεπτά μετά, η Ξάνθη μείωσε με τον Τσιλιγκίρη ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 78ο λεπτό, όταν ο Μαρίνος ολοκλήρωσε το χατ τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι τους 16 πόντους και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Νικόλης, Φέκκας (Κατσαβάκης 88’), Μαρίνος (Μπουλάρι 88’), Τσέλιος (Κεραμίδας 73’), Βοΐλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ