STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - AOK: Το Sport24.gr και το Stoiximan.gr σε στέλνoυν στo Kαραϊσκάκη!

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Α.Ο.Κ. πλησιάζει και το Sport24.gr μπορεί να σε στείλει στην "Γ. Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Δευτέρας (16/4). Μπες στον διαγωνισμό του Instagram και κέρδισε!

Το Stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού, προσφέρει σε 10 τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απο κοντά τον αγώνα Oλυμπιακός - Α.Ο.Κ.

Θες να δεις από κοντά τον αγώνα των Πειραιωτών με τους Φαίακες;

Ακολούθησε την οδηγίες και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα δει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που ίσως κρίνει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την παραμονή.

Τι περιμένεις λοιπόν; Η κρίσιμη αναμέτρηση σε περιμένει!

Για να πάρεις μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Η' μπορείς και κατευθείαν στο παρακάτω post ⬇

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Instagram Το @stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός του @olympiacosfc, προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του @sport24 την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απο κοντά τον αγώνα Oλυμπιακός - A.O.K. (16/4, 19:30) Για να πάρεις μέρος ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Follow το @sport24 Follow το @stoiximan.gr Comment & tag 1 φίλο σου ________________________________ Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 12/4 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ίδιο post την ίδια ημέρα. #olympiacos #aok #karaiskaki #superleague #monday #gametime #tickets

A post shared by SPORT 24 (@sport24) on

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ